Hyppää sisältöön
Home » Ryhmille » Ryhmäliput

RyhmäLIPUT

Tampere-talo tarjoaa erilaisille ryhmille sekä valmiita paketteja että räätälöityjä ratkaisuja ryhmän toiveiden mukaan. Ryhmämyyntimme asiantuntijat auttavat sinua!

Konsertti Tampere-talossa

Elämykset odottavat sinua ja ryhmääsi!

Tampere-talon tarjonnasta löydät konsertteja, Muumimuseon kierroksia ja tyhypaketteja moneen eri makuun. Ryhmämyyntimme asiantuntijat auttavat räätälöimään paketin juuri sinun ryhmällesi sopivaksi.

Tule vierailulle ryhmäsi kanssa tai anna lahjaksi elämys!

Keikalla, Tampere-talo
Ryhmille, Ravintola Tuhto

Yhteinen konserttihetki muistetaan pitkään

Tampere-talon ryhmämyynti auttaa sinua valitsemaan ryhmällesi sopivan konserttielämyksen ja siihen istuvat ruokailut ja väliaikatarjoilut. Ruokailuihin meillä on tarjolla joko tuotantoihin räätälöity buffetruokailu tai menuvaihtoehtoja.

Ryhmämyyntimme tekee mielellään ryhmälipputarjouksen esimerkiksi syksyn balettivierailuun, pikkujoulukauden esityksiin, Lumikuningatar-jääbalttiin tai kevään oopperatuotantoon. Meiltä löytyy taatusti elämyksiä moneen makuun!

Anna lahjaksi unohtumaton elämys

Konserttielämys on ainutlaatuinen tapa kiittää työntekijöitä, asiakkaita ja muita sidosryhmiä. Kulttuurin parissa nautiskelu vähentää stressiä ja lisää hyvinvointia. Aineeton elämyslahja on eettinen ja ekologinen ja juuri siksi vastuullisen toimijan valinta. Tämä lahja ja sen antaja jäävät takuulla mieleen!

Tampere-talon ryhmämyynti tarjoaa etuja yli 6 hengen ryhmille.

Useimmissa Tampere-talon oman ohjelmatuotannon tapahtumissa ovat voimassa seuraavat ryhmäalennukset lippujen perushinnoista:

  • Vähintään 10 hlöä -10 %
  • Vähintään 30 hlöä -15 %
  • Vähintään 50 hlöä -20 %

Muiden tuottajien järjestämissä tilaisuuksissa ryhmäalennukset ovat konserttikohtaisia ja ryhmämyyntimme antaa tästä mielellään lisätietoa.

Kiinnostuitko? Ollaan yhteydessä!

Ryhmämyynnin sähköpostiosoitteet ovat konsertteja ja tapahtumia koskevissa asioissa ryhmamyynti@tampere-talo.fi ja Muumimuseon asioissa sales@tampere-talo.fi

Tampere-talo myyntipäällikkö Mervi Pentikäinen
Mervi Pentikäinen

Myyntipäällikkö
Konsertti- ja kulttuuritapahtumat
Lipunmyynti, ryhmä- ja yritysmyynti, järjestelmänhallinta

+358 3 243 4501
ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Mari Äijälä-Aatamila, Tampere-talo
Mari Äijälä-Aatamila

Myyntipäällikkö
Konsertti- ja kulttuuritapahtumat
Lipunmyynti, ryhmä- ja yritysmyynti, järjestelmänhallinta
+358 3 243 4501
ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Tampere-talo myyntipäällikkö Saara Nurmi
Saara Nurmi

Myyntipäällikkö
Tampere-talo Shop, Muumimuseon ryhmämyynti ja konserttien yritysmyynti
+358 50 307 3606
sales@tampere-talo.fi

Lumikuningatar-jääbaletti

Lumikuningatar-jääbaletti kutsuu seikkailuun Nokia Arenalla

Lumikuningatar-jääbaletti pohjautuu tanskalaisen Hans Christian Andersenin (1805–1875) klassikkosatuun, ja se yhdistää taitoluistelijat, muodostelmaluistelijat, tanssijat, jääkiekkoilijat ja näyttämötaiteen ammattilaiset ennennäkemättömällä tavalla.Suomalainen jääbaletti on maailmankin mittakaavassa poikkeuksellinen näyttämötuotanto. Lumikuningatar kertoo tarinan ystävyyden voimasta ja sukeltaa suomalaiseen mytologiseen maailmaan.

Esitykset toteutetaan 360°-katsomolla eli jokaiselta istuimelta voi eläytyä jääshow’hun erinomaisesti.

Perjantai 30.12.2022 klo 19, ensi-ilta
Lauantai 31.12.2022 klo 14, ruotsinkielinen kertojaääni
Lauantai 31.12.2022 klo 19
Sunnuntai 1.1.2023 klo 14
Sunnuntai 1.1.2023 klo 19

Esityksen kesto on noin 2 tuntia (sis. väliajan).

Wagnerin Lentävä hollantilainen myrskyää Tampereen Oopperassa helmikuussa 2023

Oopperan ensi-ilta on Tampere-talossa perjantaina 10.2.2023.

Teoksen ohjaa oopperadebyyttinsä tekevä kokenut teatteriohjaaja Marika Vapaavuori. Tampere Filharmoniaa johtaa saksalainen kapellimestari Anja Bihlmaier. Teoksen lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto ja puvustuksen Leena Rintala. Valosuunnittelusta vastaa Ville Syrjä. Tampereen Oopperan kuoron valmennuksesta vastaa kuorokapellimestari Heikki Liimola.


Marika Vapaavuori on ohjannut monipuolisella urallaan niin teatterikirjallisuuden suuria klassikoita kuin musiikkiteatteria. Suurta draamaa ja vahvoja tarinoita rakastavalle Vapaavuorelle Wagnerin väkevä musiikki on aina ollut puoleensavetävää. Lentävä hollantilainen on Wagnerin suosituimpia oopperoita. Teoksen kiehtovuus piilee siinä, että siitä on löydettävissä aina uusia sävyjä ja vivahteita, ovat kyseessä sitten ensikertalaiset tai oopperayleisön konkarit. Se puhuttelee niin kokeneita katsojia kuin uutta oopperayleisöä. Vapaavuoren näkemys teoksen vetovoimasta on sen kiistattoman vahvan musiikillisen ilmaisun lisäksi vahvassa visuaalisessa maailmassa.

Tampere-talon buffetruokailu

Ruokailut ryhmille

Tampere-talon ryhmämyynti auttaa sinua valitsemaan ryhmäsi vierailua täydentävät ruokailut ja väliaikatarjoilut. Ruokailuihin meillä on tarjolla joko tuotantoihin räätälöity buffetruokailu tai esimerkkimenuja.

Muumimuseo, Visit Tampere, Laura Vanzo

Muumielämys ryhmällesi

Muumimuseon näyttely koostuu Tove Janssonin alkuperäisistä taideteoksista sekä Tove Janssonin ja Tuulikki Pietilän tekemistä kiehtovista pienoismalleista. Muumimuseo kuvaa muumien mystistä maailmaa kauniisti ja yksityiskohtaisesti.

Tervetuloa tutustumaan maailman ainoaan Muumimuseoon ryhmäsi kanssa!

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere