Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

su 30.10.2022 klo 19:00

Ikuisen maalaispojan 70-vuotisjuhlakonsertti

Lisää kalenteriin  Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti siirtyy koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi syksylle 2022. Uusi esityspäivä on sunnuntai 30.10.2022 klo 19 (edellinen siirtopäivä oli 19.3.2022 ja alkuperäinen esityspäivä 24.4.2021).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen  esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

Satojen laulujen mies Mikko Alatalo juhlii seitsenkymppisiään juhlakonsertilla Tampere-talossa. Luvassa on läpileikkaus Alatalon ja Harri Rinteen tuotantoa, myös Juicea muistellen. Konsertissa kuullaan lauluja pohjoisesta, rakkaudesta ja elämästä.

Konsertissa tulkitsee iso joukko tunnettuja muusikoita ja viihdekentän ykköskaartia. Artistivieraina ovat mm. Maarit Hurmerinta, Anna Hanski, Sani sekä Pispalan rock-legendat Pauli Hanhiniemi ja Heikki Salo. Myös Manserokin kingi Pate Mustajärvi on mukana. Muita vieraita ovat mm. kantrikitaristi Larry Peninsula, Mikon poikien bändit Hauli Bros ja Kormus, rap-ryhmä Mansesteri sekä Ronja ja Eero Alatalo. Juontajana nähdään tv-toimittaja Marko Terva-aho, ja iltaa säestää Alatalo Brothers Band.

Konsertti taltioidaan.

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Pispala Sound Oy

Liput 39/35 €

Lisää Tampere-talossa