Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 19.3.2022 klo 19:00

Ikuisen maalaispojan 70-vuotisjuhlakonsertti

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Uusi esityspäivä on 19.3.2022 klo 19.00 (alkuperäinen esityspäivä 24.4.21).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen  esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

Lippujen palautuspyynnöt 30.6.2021 mennessä.

 

Satojen laulujen mies Mikko Alatalo juhlii huhtikuussa 2021 seitsenkymppisiään juhlakonsertilla Tampere-talossa. Luvassa on läpileikkaus Alatalon ja Harri Rinteen tuotantoa, myös Juicea muistellen. Konsertissa kuullaan lauluja pohjoisesta, rakkaudesta ja elämästä.

Lauluja tulkitsee iso joukko tunnettuja muusikoita ja viihdekentän ykköskaartia: Manserokin legendat Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi ja Heikki Salo, upeat laulajattaret Anna Hanski, Diandra ja Sani Aartela sekä Hauli Bros, Mansesteri, Kormus, kantrikitaristi Larry Peninsula, Ronja Alatalo ja Muusa sekä Alatalo Brothers Band. Konserttiin saapuu myös yllätysvieraita.

Juontajana näyttelijä Anna-Maija Tuokko.

Konsertti taltioidaan.

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Pispala Sound Oy

Liput 39/35 €

Lisää Tampere-talossa