Skip to content

BLUE MAN GROUP: BLUEVOLUTION WORLD TOUR

Bluevolution World Tour showcases classic Blue Man favorites along with brand new content.

Date 21.10.2023 18.00

VenueTampere Hall, Main Auditorium

Kolme sinipäistä miestä tuijottavat eteenpäin, taustalla naisrumpalin hahmo.

Tietoa tapahtumasta

Pe–su 20.–22.10. (4 esitystä)
Blue Man Group: Bluevolution World Tour
Iso sali, Tampere-talo

Esitykset ja liput:
Pe 20.10. klo 19
La 21.10. klo 14
La 21.10. klo 18
Su 22.10. klo 14

Aikuisten liput 79/69/59 €, Splash Zone -liput 89 €
Lasten ja nuorten (16-v. asti) liput 59/49/39 €, Splash Zone -liput 69 €

Esitys kestää n. 1 h 40 min. Ei väliaikaa. Esitystä suositellaan 6-vuotiaasta ylöspäin.

Esityksessä on käytössä Splash Zone -lisäkatsomo.

Palkittu Blue Man Group tekee paluun Tampere-taloon syksyllä 2023!

Vuonna 2019 Suomessa ensimmäisen kerran ihastuttanut Blue Man Group palaa Tampere-taloon parhaaseen syysloma-aikaan. Ryhmän Bluevolution World Tour -esityksessä yleisö saa rokata, nauraa ja juhlia, kun kolme sinistä ja kaljua hahmoa tutkivat maailmaa ja löytävät siitä musiikkia, komediaa ja yllätyksiä.

New Yorkissa vuonna 1991 alkunsa saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi. Ryhmän palkitut esitykset vetoavat monenikäisiin katsojiin. Bluevolution World Tour esittelee klassisia Blue Man Group -suosikkinumeroita sekä upouutta sisältöä, kuten uuden ”The Rockstar” -naishahmon. Sähäkän sinitukkainen ja eksentrinen ”The Rockstar” toimii illan shamaanisena seremoniamestarina ja korvaa perinteisen bändin multi-instrumentaalisilla taidoillaan.

Komediaa, musiikkia ja sanatonta viestintää yhdistelevä Blue Man Group on maailmanlaajuinen viihdeilmiö, jonka värikkäät esitykset ovat keränneet yli 35 miljoonaa katsojaa ympäri maailman. Esityksissä ei puhuta, joten kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet voivat nauttia kokemuksesta. Esitykset ovatkin tunnettuja siitä, että niissä voi tapahtua melkein mitä tahansa!

Koe parhaat bileet Splash Zonella

Ison salin lisäkatsomo, eli permannon parhaat paikat, on kokonaan Splash Zone -aluetta. Tätä lähemmäs et pääse maailmankuulua show’ta, joten varmista seurueellesi hauskimmat bileet Splash Zonella!

Splash Zone -paikoilla istuville jaetaan sadeviitat, sillä villin show’n aikana paikolle saattaa roiskua lavalta vettä tai muuta materiaalia. Kaikki esityksessä käytettävät materiaalit lähtevät pesussa pois, mutta suosittelemme Splash Zone -yleisöä käyttämään sadeviittoja ja valitsemaan ylle sellaiset vaatteet, jotka eivät vaadi kuivapesua.

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18-alue Ison salin aitioissa A ja B. Alueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Tampere-talo

TULEVIA TAPAHTUMIA