Hybridi- ja virtuaalitapahtumat - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat – turvalliseen osallistumiseen!

Tampere-talo tarjoaa ammattitaitonsa käyttöösi myös silloin, kun osa kokouksen, kongressin tai messutapahtuman osallistujista osallistuu etänä, tai haluat toteuttaa koko tapahtumasi virtuaalisena. Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu hybridi- tai virtuaalitapahtuma antaa osallistujalleen elämyksellisen ja osallistavan kokemuksen vaikka kotisohvalta katsottuna.

Tampere-talon tunnistettavat ja muuntautuvat tilat tarjoavat omaleimaisen ja kiinnostavan virtuaalitapahtumien lähetyspaikan. Mitä jos studionäkymän sijaan lähetyksen taustana tuikkisikin Tampere-talon Ison salin tähtitaivas?

Kokonaispalvelu suunnittelusta toteutukseen

Osaavan henkilökuntamme avulla saavutat hybridi- ja virtuaalitapahtumalle asettamasi tavoitteet. Hybridi- tai virtuaalitapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen saat meiltä Avaimet käteen -kokonaispalvelun, tai vain tarvitsemasi osa-alueet;

  • Tapahtuman suunnittelu ja konseptointi kohderyhmä ja tilaisuuden tavoite huomioiden
  • Soveltuvan tilan valinta, visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus
  • Asiakastarpeeseen sopivan alustan kilpailutus ja valinta
  • Kuva- ja äänitekniikan suunnittelu ja toteutus
  • Hybridi- ja virtuaalitapahtuman kokonaisuuden hallinta ja projektinjohto

Vauhtia virtuaalitapahtumiin valmiiksi mietityillä studioratkaisuilla

Green Screen Studio
Green Screen -tekniikka mahdollistaa tilaisuudellesi toivotun taustan, jos haluat tällä kertaa puhua vaikka Himalajan huipulta. Tekniikka mahdollistaa nopeat näkymien vaihdot, monikuvanäkymät, videoesitykset, erilaiset interaktiiviset toiminnot – tällä toteutuksella voit antaa mielikuvituksen lentää!

Monikamerastudio
Tapahtumasi kuvataan monikameratekniikalla, mikä tekee toteutuksesta laadukkaan ja monimuotoisen. Tilaisuuden taustaksi voit valita esimerkiksi klassisen mustan laatikon, kahden suuren led-näytön näkymän, tai Maestro-salin taustalla avautuvan, aina eläväisen Sorsapuiston. Esiintymiskalusteet voit valita laajasta valikoimastamme, laitetaanko vaikka keinutuolit?

Studioratkaisut toteutamme yhteistyössä Akun Tehtaan kanssa.

Valmiista studioratkaisuista vauhtia virtuaalitapahtumiin

Helposti valmiilla paketilla, tai juuri sinulle räätälöitynä

Hybridi- tai virtuaalitapahtumasi voidaan räätälöidä täysin tarpeidesi mukaisesti tai voimme käyttää valmiita pakettejamme.

  • Etäkokous -paketti Microsoft Teams tai Zoom -ympäristössä (yksi webkamera, äänitekniikka, tekninen tuki). Etäkokoustuote on helppo yhdistää vaikkapa kokouspaketteihimme, jotka sisältävät valmiiksi tilat ja tarjoilut
  • Striimaus Vimeo Premium -alustalla, etäosallistujan chat-mahdollisuus (kolme robottikameraa, 2-3 teknikkoa ja tapahtuman lähetys)

Tampere-talon ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme henkilöstön lisäksi käytettävissäsi ovat myös lukuisten yhteistyökumppaneidemme ammattilaiset ja erilaiset virtuaalialustat.

Koronapandemian aikana useita hybridikoulutuksia järjestäneen asiakkaamme vinkkeihin ja kokemuksiin voit tutustua täällä!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tapahtumastasi elämys!

Myyntipalvelu

myyntipalvelu@tampere-talo.fi
puh. 03 2434 800

Events Tampere

info@eventstampere.fi
puh. 040 905 2456