Media

Median yhteyshenkilö: Anne Sivula, Tampere-talon viestintä. 
puh. 03 243 4250, anne.sivula@tampere-talo.fi

Tiedotteet löydät vieressä olevasta listasta sekä ePressin mediapankista. Jos haluat tiedotejakelulistalle, ota yhteyttä tiedottajaan. Tiedottajalta saat apua myös kuvausten ja haastateltavien järjestämisessä.

Lehdistölippuja talon oman tuotannon konsertteihin ja tapahtumiin voi tiedustella tiedottajalta. Vuokrakonserttien lehdistölipuista ja vuokratapahtumia koskevista mediakäytännöistä vastaa aina kyseisen tapahtuman tai konsertin järjestäjä. Tampere Filharmonia vastaa omista konserteistaan. Katso orkesterin viestinnän yhteystiedot tästä.

Pressikuvat talon tuottamista konserteista ja esityksistä löytyvät kuvagalleriasta. Kuvat on tarkoitettu käytettäväksi esityksiä koskevien juttujen kuvitukseen. Kuvaajan nimi on mainittava julkaisun yhteydessä. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen. Vuokrakonserttien kuvia saa tapahtuman järjestäjältä. 

Konserteissa saa kuvata pääsääntöisesti 2-3 ensimmäistä kappaletta ilman salamaa, esitystä ja yleisöä häiritsemättä. Kuvauskäytännöt määrää aina viime kädessä artisti tai tapahtuman järjestäjä. Vuokrakonserttien järjestäjillä voi olla talon linjasta poikkeavia käytäntöjä. 

Pyydämme toimittajia kulkemaan taloon ensisijaisesti pääsisäänkäynnistä. 

Logot

Tietoa talosta

Toimintakertomukset

Video vie matkalle talon arkeen ja juhlaan

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 27.09.2016