Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Eva Dahlgrenin tapahtumaviikonloppu siirtyy

23.09.2020

Eva Dahlgrenin tapahtumaviikonloppu siirtyy

Tampere-talon Eva Dahlgren -tapahtumaviikonloppu joudutaan siirtämään. Konsertit oli määrä järjestää Tampere-talossa 9.-10. lokakuuta 2020.

– Valitettavasti joudumme siirtämään konsertit yleisen tilanteen epävarmuudesta johtuen. Päätös siirrosta on tehty yhteistyössä Eva Dahlgrenin edustajien kanssa. Haemme konserteille parhaillaan uutta ajankohtaa vuodelle 2021. Ilmoitamme asiakkaillemme uudet konserttipäivät Sinfoneva- ja Evalution-konserteille heti, kun saamme ne vahvistettua, kertoo Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.

– Tilanne on valitettava isolle joukolle Eva-faneja, jotka ovat odottaneet ruotsalaislaulajan konsertteja. Olemme vilpittömän pahoillamme siitä, että konsertit siirtyvät ja niitä ei ole mahdollista toteuttaa vielä tänä syksynä, sanoo Mika Nevalainen.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan myöhemmin ilmoitettavaan uuteen konserttiajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei käy, lipuista voi hakea hyvitystä 31.12.2020 saakka.

 

Ohjeet lippupalautuksiin ja lahjakorttivaihtoon

Siirrettyihin konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei sovi tai tilaisuus on peruttu toivomme, että asiakas vaihtaa pääsyliput ensisijaisesti lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden hyvityspäivästä. Yhteydenotto: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi.

Mainitse viestissä tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, lipun yksilöivä tieto (esim. katsomo+rivi+paikka -tiedot tai lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinro) ja lahjakortin vastaanottajan yhteystiedot.

Lippurahojen palautusta voit hakea myös Lippu.fi:n kautta. Lippupisteen kanavista ostetuista lipuista ei palauteta palvelumaksun osuutta ja toimituskuluja. Lahjakorttihyvityksen voi hoitaa myös suoraan Tampere-talon lipunmyynnissä, katso Lipunmyynnin aukioloajat. Lippupisteen myyntipisteet eivät pysty käsittelemään lippupalautuksia.