Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy » Kansainväliset kongressit

KANSAINVÄLISET KONGRESSIT

Tampere on turvallinen, vilkas ja vireä kansainvälisen tason kongressikaupunki, jossa suuren kaupungin kehittyvät palvelut ja infrastuktuuri yhdistyvät pienen kaupungin tunnelmaan. Tampere-talon monipuoliset tilat ja sijainti keskellä kaupunkia tarjoavat toimivat puiteet niin pienelle asiantuntijakokoukselle kuin suurille kongresseille useine rinnakkaisine luento- ja ryhmätyötiloineen.

Talo Events, Tampere-talo, kokouspaketti, kokous, Talvipuutarhan portaat

Miksi tuoda kongressi Tampereelle?

Tampere on vilkas ja vireä kansainvälisen tason kongressikaupunki, jossa suuren kaupungin kehittyvät palvelut ja infrastuktuuri yhdistyvät pienen kaupungin tunnelmaan. Tampereen vahvuuksia ovat aktiivinen tiede- ja yritysmaailma, unohtamatta kaupungin runsasta kulttuuritarjontaa, joka palvelee myös kokousvieraita. Tampere on turvallinen, ihmisen kokoinen kaupunki, jossa palvelut sijaitsevat lähellä toisiaan, ja joka on helppo ottaa haltuun kävellen tai vaikkapa kaupunkipyörällä!

Miksi Tampere-taloon?

Tampere-talon sijainti keskellä kaupunkia tarkoittaa lyhyitä siirtymisiä palvelusta toiseen. Lähin hotelli, Courtyard by Marriott Tampere City, sijaitsee Tampere-talon katon alla, lisäksi lähikortteleista löytyy useita muitakin hotelleja. Tampere-talo tarjoaa kongressin oheen laajan kattauksen kulttuuriohjelmaa, unohtamatta maailman ainoaa Muumimuseota! Olemme helposti tavoitettavissa julkisilla liikennevälineillä, mutta lähistöltä löytyy myös useita pysäköintitaloja. Ostosmahdollisuuksia tarjoavat läheiset kauppakeskukset. Tampere-talon läheisyydestä löytyy useita muita tapahtumapaikkoja, joita yhdistelemällä kongressista muodostuu osallistujilleen toimiva kokonaisuus ja unohtumaton elämys.

Talon monipuoliset tilat sopivat niin pienille asiantuntijakokouksille kuin suurille kongresseillekin useine rinnakkaisine luento- ja ryhmätyötiloineen. Näyttelytiloiksi soveltuvat avarat ja valoisat lämpiötilat, suuremman näyttelyn tai vaikkapa kongressi-illallisen tarpeisiin taipuu monipuolinen Sorsapuistosali. Tampere-talosta saat myös erilaiset palvelut näyttelyn rakentamiseen ja kalustamiseen. Talon osaava tekninen henkilökunta ja ajantasainen tekniikka varmistavat tapahtuman sujumisen, avullamme onnistuvat myös erilaiset hybridi- ja virtuaalitoteutukset.

Kansainvälinen kongressi Tampere-talossa
CONNECT 2022
Kuva Teemu Toikka Photography
Osastodesign Kelkkaprojekti

Vastuullisesti Tampere-talossa

Kongressijärjestelyissä palveluntarjoajan vastuullisuudella on tänä päivänä tärkeä rooli. Tampere-talo on ottanut käyttöön ensimmäisen ympäristöohjelmansa jo vuonna 1992, ja pitkäjänteisen työn tuloksena kiinteistömme täytti hiilineutraalin kiinteistön kriteerit marraskuussa 2019. Tiloissamme järjestettävä tapahtuma voidaan toteuttaa hiilineutraalisti laskemalla sille hiilijalanjälki, joka kompensoidaan istuttamalla tarvittava määrä puita hiilinieluumme Lempäälässä.

Myös turvallisuus on vastuullisuutta. Turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijana hallitsemme vaativankin turvatason järjestelyt, unohtamatta erilaisia terveysturvallisuuteen liittyviä vaatimuksia. Tampere-talon kaikki tilat ovat esteettömiä, ja henkilökuntamme on koulutettu opastamaan ja avustamaan liikunta- ja aistirajoitteisia asiakkaita. Tampere-talo noudattaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden ja turvallisen tapahtuman periaatteita.

Kongressipalvelutoimisto (PCO)

Valtakunnallisesti toimiva kongressipalvelutoimistomme on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen.

Tarvitsetpa ammattilaisen apua vaikka vain ilmoittautumisten hallintaan, budjetoinnin ja taloushallinnon kiemuroihin, tai haluat tilata koko tapahtuman avaimet käteen -palveluna, kongressipalvelutoimistomme yli 35 vuoden kokemus varmistaa onnistumisen. Jo kongressin järjestämisen alkumetreillä kannattaa tutustua tiimimme ammattitaidolla laatimaan Kongressijärjestäjän muistilistaan, niin voit olla varma että mikään ei pääse unohtumaan!

Tampere Convention Bureau

Tampereen kaupungin Tampere Convention Bureau vastaa Tampereen kongressimarkkinoinnista, ja tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua tieteentekijöille, järjestöille ja yrityksille kansainvälisen kokouksen tai kongressin kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Tunnetko jo kongressiambassadorimme?

Tampere Ambassadors -ohjelma kerää yhteen joukon kansainvälisesti orientoituneita eri alojen osaajia, joita yhdistää alansa asiantuntijuus ja rakkaus Tamperetta kohtaan.

Tampereella toukokuussa 2022 pelattujen Jääkiekon MM-kisojen yhteydessä Tampere-talossa järjestettiin lukuisia Kansainvälisen Jääkiekkoliiton tapahtumia.
Yhteensä kisat toivat Tampere-taloon tuhansia kävijöitä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Tiina Lumio
Tiina Lumio

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

+358 3 243 4766
tiina.lumio@taloevents.fi

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Mira Mäkelä
Mira Mäkelä

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4761
mira.makela@taloevents.fi

Leena Sulonen Tampere-talo
Leena Sulonen

Myyntipäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4110
leena.sulonen@taloevents.fi

Virpi Valtavaara Tampere-talo
Virpi Valtavaara

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4337
virpi.valtavaara@taloevents.fi