Hyppää sisältöön
Etusivu » Kävijöille » Turvallisuus talossa

Turvallisia elämyksiä tampere-talossa

Huolehdimme tarkasti yleisön, artistien sekä työntekijöiden turvallisuudesta. Noudatamme Suomen hallituksen, Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän sekä aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia sekä linjauksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisestä.

Tampere-talon henkilökunta

Yleistietoa

Sivua on päivitetty viimeksi 6.6.2022

Tälle sivulle on koottu Tampere-talon ajankohtaiset turvallisuuskäytännöt.

Noudatamme Suomen hallituksen, Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän sekä aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia sekä linjauksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisestä. Huolehdimme tarkasti yleisön, artistien sekä työntekijöiden turvallisuudesta.

Osassa tapahtumista on käytössä numeroimattomat paikat. Henkilökuntamme auttaa paikan valinnassa.

Koronatodistus

Tällä hetkellä Tampere-talossa vierailuun ei tarvita koronatodistusta

Tällä hetkellä Tampere-talossa vierailuun ei tarvita koronatodistusta. Huomioithan, että jos koronatodistus otetaan valtakunnallisesti tai alueellisesti käyttöön vaihtoehtona tapahtumarajoituksille, saattaa tilanne muuttua myös Tampere-talon osalta.

Myös Tampere-talon lipunmyyntikumppani Lippupiste Oy on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien ohjeistusta koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

Kasvomaski

Voit käyttää kasvomaskia harkintasi mukaan

Tampere-talo on siirtynyt THL:n ja Pirkanmaan koronanyrkin ohjeistuksen mukaisesti kansalaisen kasvomaskisuositukseen Tampere-talon tiloissa ja tapahtumissa 29.4.2022 alkaen. Yleinen kasvomaskisuositus on poistunut, ja jokainen voi käyttää kasvomaskia harkintansa mukaan esimerkiksi ruuhkaisissa tilanteissa. Muutos koskee myös Tampere-talon työntekijöitä.

Kasvomaskeja on myynnissä Tampere-talo Shopissa.

Hygienia

Huolehdi hygieniasta

Ethän tule tapahtumiin, jos tunnet olosi sairaaksi.

Muista hyvä käsi- ja yskimishygienia ja suosi korttimaksua. Jos yskit tapahtumassa toistuvasti, poistuthan salista. Henkilökuntamme voi myös kohteliaasti ohjata sinut ulos.

Talon tilat ja kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tuhoavalla pitkävaikutteisella pinnoitteella. Siivousta on tehostettu ja käsidesi- ja käsienpesupisteitä on talossa runsaasti.

Turvavälit

Huolehdithan riittävistä etäisyyksistä

Muista säilyttää riittävä turvaväli muihin ja välttää lähikontaktia aina kun se on mahdollista. Kiinnitä huomiota etäisyyksiin erityisesti jonottaessasi.

Iso talo ja avarat aula- ja tapahtumatilat mahdollistavat riittävät turvavälit sekä yleisön kulun porrastamisen.

Käytännöt konserteissa

 • Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen ja poistumiseen.
 • Isoon saliin kuljetaan kaikista salin ovista. Konsertin päätyttyä odota paikallasi ja seuraa ohjeitamme.
 • Suosi korttimaksua paikan päällä Tampere-talon lipunmyynnissä tai tee lippuostoksesi etukäteen Lippu.fi-verkkokaupassa. Yli kuuden hengen ryhmät voivat kysyä tarjousta osoitteesta ryhmamyynti@tampere-talo.fi.
 • Turvallisuuskäytännöt koskevat myös Tampere Filharmonian konsertteja.

Käytännöt yritystapahtumissa ja kokouksissa

 • Tampere-talon avarat tilat ja iso kiinteistö mahdollistavat turvalliset järjestelyt ja eri kokoiset tapahtumat riittävin turvavälein.
 • Tapahtumajärjestäjien vastuulla on myös itse tiedottaa osallistujia turvajärjestelyistä jo ennen tapahtumaa. Tapahtumajärjestäjällä on oltava tiedot osallistujista.
 • Tulevia tapahtumia voit varata ja suunnitella yhdessä myyjiemme kanssa: myyntipalvelu@tampere-talo.fi, p. 03 243 4800.

Terveysturvallisuussuunnitelma

Tampere-talo noudattaa ja seuraa viranomaisten antamia yleisiä hygienia- ja turvallisuuskäytäntöjä. Huolehdimme asiakkaiden, artistien, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta.

Lisäksi yhtiömme noudattaa oma-aloitteisesti laatimaamme erillistä terveysturvallisuussuunnitelmaa, joka linjaa turvallisuudesta mm. ulkomaisten artistien kohdalla. Suunnitelma on viranomaisten hyväksymä.

Väliaikatarjoilut

 • Varaa tarjoilut ennen konsertin alkua tai väliajalle jo ennakkoon verkosta. Tee varaus viimeistään konserttia edeltävänä päivänä.
 • Ennakkotilauksissa on tarjolla laajempi valikoima. Konsertin aikana ostetuissa tarjoiluissa on rajoitettu valikoima.
 • Väliaikatarjoilun mahdollistamiseksi olemme ottaneet käyttöön lisää tilaa, jossa yleisö voi nauttia väliaikatarjoilusta.

Vaatesäilytys

 • Narikka palvelee tapahtumissa.
 • Salista purku tapahtuu hallitusti niin ettei narikkaan synny jonoja.

Marriott-hotelli

 • Tampere-talon yhteydessä toimiva Courtyard by Marriott Tampere City noudattaa Marriott-hotelliketjun Commitment to Clean -ohjelmaa asiakkaiden turvallisen yöpymisen varmistamiseksi myös koronapandemian aikana.