Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy » Juhlat Tampere-talossa

juhlat Tampere-talossa

Tampere-talo tarjoaa juhlasi arvoiset puitteet, olipa kyseessä pieni palkitsemistilaisuus tai koko konsernin kesäkekkerit. Vieraiden juhlatunnelma on taattu, kun kutsukortissa lukee Tampere-talo!

Juhlat Tampere-talon Sorsapuistosalissa
Illallinen Tampere-talon Ison salin lavalla
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere | Photo: Laura Vanzo, Visit Tampere

Tilat jokaiseen juhlaan

Tampere-talon tilat hurmaavat vaativankin juhlijan. Maestron valttina on seinän mittainen maisemaikkuna Sorsapuistoon, kun taas illallinen Ison salin lavalla on unohtumaton elämys. Duetto-tilojen yhdistelmä joustaa kätevästi tilaisuutesi henkilömäärän mukaan, ja Sorsapuistosalissa toimivat niin coccarit kuin gaalatkin.

Muista myös Hämeenkadun helmi, Tuulensuun Palatsi, jonka korumaisen kauniit tilat eivät koristeluita kaipaa!

Tarjoilut

Mitäs laitetaisiin juuri sinun juhliisi, kuplivaa ja kaviaaria, vai sittenkin maitoa ja mustaa makkaraa? Tampere-talon ravintolapalvelut tuottavat tilaisuutesi tarjoilut luovalla laadukkuudella ja vankalla ammattitaidolla, manselaisen muikealla palvelulla höystettynä. Kerro meille mitä juhlit ja ketä kutsut, niin suunnittelemme menun joka jää vieraidesi mieleen!

Tampere-talo Afterwork
Juhlat Tampere-talon Sorsapuistosalissa tunnelmavalaisu
Kuva Miikka Varila | Photo by Miikka Varila

Tekniset ratkaisut

Tyylikäs tunnelmavalaisu tekee juhlan. Yrityksesi brändiväreihin tai tilaisuutesi teemaan sovitettu värimaailma liikkuvine kuviovaloineen ja muine efekteineen on kustannustehokas ja vastuullinen valinta. Laadukkaan toteutuksen viimeistelee hiottu äänentoisto ja livekamerointi, joka takaa hyvän näkyvyyden esiintymislavan tapahtumiin aina viimeiseen penkkiriviin saakka.

Tampere-talon teknisenä kumppanina toimii Akun Tehdas, joka tarjoaa tilaisuuteesi niin peruspalvelut kuin ajantasaisimmat tekniset innovaatiotkin.

Konsepti hukassa?

Tampere-talon oma tapahtumatoimisto Events Tampere auttaa silloin, kun konsepti on hukassa tai kiire meinaa keikauttaa laivan. Events Tampereelta saat halutessasi koko toteutuksen avaimet käteen -periaatteella, mutta voit tilata myös pelkät puuttuvat palaset. Tee elämäsi helpoksi Eventsin avulla!

Tapahtumatoimisto Events Tampere
Majoitus Tampere-talon katon alla
Kuva Visit Tampere Laura Vanzo

Majoitus

Juhlavieraidesi ei tarvitse huolehtia päällysvaatteista tai vaihtokengistä, sillä Tampere-talon katon alta järjestyy myös majoitus. Tammikuussa 2020 avattu Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli tarjoaa viihtyisät huoneet ja helpon saapumisen, sillä hotellin pääaulasta on katettu kulkuyhteys Tampere-talon pääaulaan.

Houkuttelevat kumppanihinnat tarjoavat ratkaisun niin ryhmävarauksiin kuin vieraidesi omatoimivarauksiinkin. Täyttäessäsi tarjouspyyntölomakkeen voit kätevästi pyytää tarjouksen myös majoituksesta.