Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 4.12.2021 klo 12:00

Lumiukko

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti siirretty tähän ajankohtaan alkuperäinen ajankohta oli 4.12.2020 klo 17 ja 18.30. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan, lue lisätietoa täältä.

Rakastettu animaatioelokuva Lumiukko (The Snowman, 1982) kertoo pienen James-pojan ja Lumiukon yhdessä kokeman jouluisen seikkailun. Livemusiikista vastaa Tampereen akateeminen sinfoniaorkesteri TASO johtajanaan Kimmo Tullila.

Klassikko animaatioelokuva Lumiukko (The Snowman, 1982) on jo yli kolmen vuosikymmenen ajan aloittanut monien lasten joulunvieton. Pienen James-pojan ja Lumiukon jouluyön seikkailuista kertova animaatio perustuu Raymond Briggsin samannimiseen kuvakirjaan ja sen alkuperäiseen kuvitukseen. Animaation taianomaista tunnelmaa luovan musiikin on säveltänyt pianistina ja kapellimestarinakin tunnettu Howard Blake. Lumiukko-animaation musiikki on hänen tunnetuin teoksensa ja sen koskettavaa tunnusmelodiaa ”Walking in the Air” ovat esittäneet useat artistit erilaisina sovituksina. Tässä konsertissa sen laulaa poikasopraano Nicholas Baruffato Pirkanpojista.

TASO on aktiivisten musiikinharrastajien ylläpitämä sinfoniaorkesteri. TASOn juuret ovat Tampereen yliopiston jousiorkesterissa, josta se laajeni sinfoniaorkesteriksi vuonna 2003. TASO tekee aktiivisesti yhteistyötä pirkanmaalaisten kulttuuritoimijoiden sekä suomalaisen musiikkimaailman kärkinimien kanssa aina solistiuraa luoneista taiteilijoista tulevaisuuden lupauksiin.

Seinäjoelta lähtöisin oleva viulisti-kapellimestari Kimmo Tullila on johtanut oopperaa, operettia ja musikaalia (Pohjalaisia, Ryöstö Seraljista, Kreivitär Mariza, Sound of music). Tullila työskentelee Tampere Filharmonian II-viulun äänenjohtajana ja on Tampereen akateemisen sinfoniaorkesterin TASOn taiteellinen johtaja.

Suositusikäraja yli 3 v.

Konsertin kesto n. 30 min, ei väliaikaa.

© Snowman Enterprises Limited “The Snowman” by Raymond Briggs is published by Puffin.

Konsertteihin myydään rajoitettu määrä lippuja salin turvallisen enimmäiskapasiteetin mukaisesti. Konserttiliput myydään numeroimattomina.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 15 €
Lapset (alle 16v.) 10 €
Perhelippu (sis. 4 hlöä, joista max. 2 aikuista) 40 €

Lisää Tampere-talossa