Hyppää sisältöön
Home » Tampere-talon ilmaistapahtumat

TAMPERE-TALON ILMAIS-
TAPAHTUMAT

Yhdessä kumppaneidemme kanssa järjestämme vuosittain noin sata ilmaista ja matalan kynnyksen tapahtumaa. Esimerkiksi vuosittain toistuva Puistokonsertti tavoittaa tuhansia kävijöitä, ja niin ikään pääsymaksuton Aulaklubi tarjoaa estradin keskusteluille, konserteille, tanssiesityksille ja kaikenlaiselle kulttuurille. Haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan kulttuurista ja elämyksistä.

mainoskuva Puistokonsertti 2022 ilmaistapahtumasta Tampereen Sorsapuistossa, jossa on iso esiintymislava ja yleisöä
Tarja ja Jalo Virkki tanssimassa Tampere-talon pääaulan Teetansseissa. Taustalla soittaa Tampereen Kotkien puhallinorkesteri.

Teetanssit

Tampere-talo toivottaa seniorit tervetulleiksi tasokkaisiin Teetansseihin. Jo useamman vuoden ajan järjestetyt Teetanssit ovat saaneet vuosien varrella huiman suosion. Teetanssit toteutetaan Tampere-talon aulassa kuukauden ensimmäisenä maanantaina kevät- ja syyskaudella.

Aulaklubi

Tampere-talon open stage -tyylisen aulaohjelmaklubin ideana on tarjota tilat, tekniikka ja näkyvyys sellaisille paikallisille puhujille sekä taide- ja kulttuuritoimijoille, jotka eivät vielä ole päässeet Tampere-talon salien lavoille esiintymään. Esitykset järjestetään pääaulassa illan pääkonserttin yhteydessä.

yleisön jäsen näyttää käsillään sydäntä lavan artisteille hämärässä konserttisalissa

Katso kaikki ilmaistapahtumamme

Tapahtumakalenteristamme löytyy Teetanssien ja Aulaklubin lisäksi useita muita ilmaistapahtumia, kuten taidenäyttelyitä, keskustelutilaisuuksia ja konsertteja. Tutustu tarjontaamme ja tule tapahtumiin!