Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Media ja kuvapankki

Koronaviruksen vaikutuset Tampere-talossa järjestettäviin tapahtumiin – lue päivittyvä info tästä

Palvelemme mediaa

Viestintäpäällikkö Anne Sivula, p. 03 243 4250
etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi

Lehdistötiedotteet ja pressikuvat

Tästä pääset lukemaan kaikki talon tiedotteet.

Kuvia median käyttöön Talon kuvapankissa.

Pressikuvat: Tampereen Oopperan Carmen (ensi-ilta 14.2.2020)

Jos haluat tiedotejakelulistalle, ota yhteyttä Tampere-talon viestintäpäällikköön.

Pressiliput ja haastattelut

Viestintä auttaa haastatteluiden järjestämisessä ja välittää pyynnöt eteenpäin. Talon tapahtumista juttua tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua talon tuottamiin konsertteihin talon viestinnästä sähköpostitse viestinta@tampere-talo.fi.

Tampere Filharmonia ja vuokrakonsertit

Järjestäjät vastaavat omien tapahtumiensa lehdistölipuista ja haastatteluista. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista. Tampere Filharmoniaa koskevat haastattelupyynnöt ja liput: viestintäsuunnittelija Arttu Rantakärkkä, arttu.rantakarkka@tampere.fi, puh. 050 388 7168, Tampere Filharmonia.

Valokuvaaminen

Media saa kuvata konsertin alussa pääsääntöisesti kolmen ensimmäisen kappaleen ajan ilman salamaa, esitystä ja yleisöä häiritsemättä. Kuvauskäytännöt ovat konserttikohtaisia. Pyydäthän kuvausluvan aina etukäteen talon viestinnästä.

Vuokratapahtumien järjestäjät vastaavat tapahtumiensa kuvauskäytännöistä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Kuvapankki

Tampere-talon kuvapankki.

Kuvapankissa on kuvia tapahtumatiloista ja talon tuottamista konserteista. Kuvat on tarkoitettu median käyttöön taloa ja sen tapahtumia koskevien juttujen kuvitukseen. Mainitsethan kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä hyvän journalistisen tavan mukaisesti. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Vuokrakonserttien ja -tapahtumien kuvat saa kyseisen tapahtuman järjestäjältä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Vuosiesite 2018

Selaa tuoreinta vuosiesitteeksi laajentunutta toimintakertomustamme klikkaamalla kansikuvaa!

Vuosiesite 2018 (ilman taloustietoja)

Taloustiedot 2018