Media ja kuvapankki - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Media ja kuvapankki

Palvelemme mediaa

Katso yhteystietomme täältä

Lehdistötiedotteet ja pressikuvat

Lähetämme tiedotteet STT-tiedotepalvelun kautta (1.1.2021 alkaen). Voit tilata tiedotteemme tästä.

Tampere-talon STT-uutishuone

Kuvia median käyttöön Talon kuvapankissa.

Aiemmat tiedotteet v 2020 loppuun 

Koronatilanne

Tietoa tapahtumista, muutoksista ja siirroista

Turvallisuuskäytännöt

Pressiliput ja haastattelut

Viestintä auttaa haastatteluiden järjestämisessä ja välittää pyynnöt eteenpäin. Talon tapahtumista juttua tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua talon tuottamiin konsertteihin talon viestinnästä. Katso yhteystietomme täältä.

Tampere Filharmonia ja vuokrakonsertit

Järjestäjät vastaavat omien tapahtumiensa lehdistölipuista ja haastatteluista. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista. Tampere Filharmoniaa koskevat haastattelupyynnöt ja liput: viestintäsuunnittelija Arttu Rantakärkkä, arttu.rantakarkka@tampere.fi, puh. 050 388 7168, Tampere Filharmonia.

Valokuvaaminen

Media saa kuvata konsertin alussa pääsääntöisesti kolmen ensimmäisen kappaleen ajan ilman salamaa, esitystä ja yleisöä häiritsemättä. Kuvauskäytännöt ovat konserttikohtaisia. Pyydäthän kuvausluvan aina etukäteen talon viestinnästä.

Vuokratapahtumien järjestäjät vastaavat tapahtumiensa kuvauskäytännöistä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Kuvapankki

Tampere-talon kuvapankki.

Kuvapankissa on kuvia tapahtumatiloista ja talon tuottamista konserteista. Kuvat on tarkoitettu median käyttöön taloa ja sen tapahtumia koskevien juttujen kuvitukseen. Mainitsethan kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä hyvän journalistisen tavan mukaisesti. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Vuokrakonserttien ja -tapahtumien kuvat saa kyseisen tapahtuman järjestäjältä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Vuosiesite 2019

Lue vuosikertomus tästä


Vanhemmat julkaisut

Vuosiesite 2018 selausversio, klikkaa kuvaa

Vuosiesite 2018 (ilman taloustietoja)

Taloustiedot 2018