Hyppää sisältöön
Etusivu » Yritystilaisuudet » Tarjouspyyntö

TARJOUSPYYNTÖ

Hienoa, että suunnittelet tapahtumaa Tampere-talossa!
Yritysmyynnin asiakkuuspäällikkömme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian lähetettyäsi tarjouspyynnön. Toivottavasti pääsemme pian toivottamaan tilaisuutesi tervetulleeksi Tampere-taloon!

Tapahtuman tiedot

Antamalla meille suunnitteilla olevasta tapahtumasta mahdollisimman tarkat tiedot, saat tarpeitasi parhaiten vastaavan tarjouksen.

Tarjoilut

Tarjoilutarpeet

Hiilineutraali tapahtuma

Tampere-talossa voit järjestää tapahtumasi hiilineutraalisti. Laskemme tilaisuudelle hiilijalanjäljen, johon vaikuttavat mm. tapahtuman kesto ja matkustustavat. Laskennan perusteella määrittyvää kompensaatiomaksua vastaavalla summalla istutamme puita Tampere-talon omaan hiilinieluun Lempäälässä. Esim. 80 hengen paikallisesti järjestetyn päiväkokouksen kompensaatiohinta on 50 euroa, jota vastaan istutamme viisi puuntainta.
Oletko kiinnostunut hiilineutraalin tapahtuman konseptista?

Events Tampere

Tampere-talon oma tapahtumatoimisto Events Tampere auttaa mielellään mm. tapahtuman konseptoinnissa, kutsuprosessissa, esiintyjien ja ohjelman suunnittelussa ja tapahtuman kokonaistoteutuksessa. Events Tampereelta voit tilata valmiin avaimet käteen -toteutuksen, tai osan tapahtumapalveluista! Osana Events Tamperetta toimii myös kongressipalveluita tuottava Tavicon-tiimi. Tavicon on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen.
Toivotko yhteydenottoa?

Majoitus

Tampere-talon katon alta löytyy Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli. Kauttamme voit saada myös majoitustarjouksen!
Haluatko saada tarjouksen myös majoituksesta?

Yhteystiedot