Hyppää sisältöön

Johnny Depp esiintyy kesäkuussa Tampere-talossa kitaravirtuoosi Jeff Beckin yhtyeessä

Näyttelijä ja kitaristi-laulaja Johnny Depp saapuu brittiläisen kitaravirtuoosi Jeff Beckin kiertuekokoonpanon mukana Suomeen. Beck esiintyy Tampere-talon Ison salin lavalla ma 20. kesäkuuta 2022 klo 19. Huippumuusikoista koostuvan yhtyeen muut jäsenet ovat basisti Rhonda Smith, rumpali Anika Nilles ja kosketinsoittaja Robert Adam Stevenson.

Yli 50 vuotta kestäneen ansiokkaan uransa aikana Jeff Beck on palkittu kahdeksan kertaa Grammy-palkinnolla, äänestetty ”maailman sadan parhaan kitaristin” joukkoon Rolling Stone -lehden toimesta ja nimetty Rock & Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan kaksi kertaa, niin The Yardbirds -yhtyeen kitaristina kuin sooloartistinakin.

Edellisen kerran Jeff Beck esiintyi Suomessa Pori Jazz Festivalilla heinäkuussa 2010 ja sitä ennen Ruisrockissa vuonna 1971.

Huhtikuussa 2020 Jeff Beck julkaisi mielenkiintoisen duettobiisin ”Isolation” yhdessä näyttelijänä ja Hollywood Vampires -yhtyeen jäsenenäkin tutun Johnny Deppin kanssa. Kyseessä on alun perin John Lennonin ”John Lennon/Plastic Ono Band” –nimiselle albumille vuonna 1970 levyttämä kaunis balladi. Kaksikko on julkaisemassa myös yhteisen albumin heinäkuussa 2022.

Konsertin kesto on n. 2 tuntia, ei väliaikaa.

Liput: 109,90/99,90/89,90/79,90 €

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo & RH-Entertainment 

Lue lisää konsertista