Hyppää sisältöön

Konseptit ilmiöiksi: Bisnes & Kulttuuri -seminaari Tampereella tarjoaa inspiraatiota ja verkostoja

Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneeseen kulttuurin ja yritysmaailman yhteistyötä rakentavaan Bisnes & Kulttuuri -seminaariin maanantaina 9.10.2023 klo 12–16.15.

Tampereen kaupunki, Tampere-talo, Kulttuurikummit ry ja Tampereen kauppakamari ovat järjestäneet perinteikästä Bisnes & Kulttuuri -seminaaria jo vuosia. Tänä vuonna seminaarin teema on Ilmiöittämisen vallankumous – konseptit valokeilaan, johon pureudumme onnistuneiden case-esimerkkien kautta.

Seminaarin tavoitteena on syventää yhteyksiä bisnes- ja kulttuurialojen välillä, tuottaa hedelmällisiä keskusteluja ja verkostoja sekä tarjota motivoivia menestystarinoita ja innovatiivisia kehitysideoita. Tilaisuuden avaa Tampereen kaupungin pormestari Kalervo Kummola ja tilaisuuden moderoi tunnettu toimittaja ja juontaja Salla Paajanen.

Teemaa valottamassa ja kipinää keskusteluihin tuomassa ovat huippupuhujat

Niko Nordström, Warner Music Finland, Ilmiöittäminen musiikin maailmassa, case Käärijä ja muut yhtiön artistit

Suomen Euroviisu-edustaja Käärijä valloitti kappaleellaan ”Cha Cha Cha” yleisöt niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Nyt menestykseen noussut artisti suuntaa Euroopan kiertueelle. Miten musiikkimaailmassa rakennetaan ilmiöiksi nousseita menestystarinoita? Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Niko Nordström avaa ilmiöittämistä case Käärijän ja muiden yhtiön artistien kautta.

Kristiina Hietasaari, Visit Finland, The Happiest Country in the World -ilmiö

Suomi on valittu kuutena vuotena peräkkäin maailman onnellisimmaksi maaksi. Sijoitus perustuu YK:n Sustainable Development Solutions -verkoston vuosittain julkaisemaan World Happiness Report’iin. Mikä Suomesta ja suomalaisista tekee muita onnellisemman kansan ja kuinka tätä saavutusta voi hyödyntää maakuvamarkkinoinnissa? Visit Finland vastaa Suomen matkailun markkinoinnista maailmalla ja on jo vuosien ajan toteuttanut toimenpiteitä ”koe suomalainen onnellisuus ja löydä sisäinen rauhasi” -markkinointikonseptin alla.

Petri Jokiranta, Subzero Film Entertainment, Sisulla maailmalle − kuinka ilmiöittäminen auttaa kilpailemaan Hollywood-elokuvien kanssa

Elokuvatuottaja Petri Jokiranta valottaa Sisu-elokuvan kotimaisen ja kansainvälisen menestyksen syitä, tarjoten katsauksen siihen, miten suomalainen brändi voi saavuttaa kiinnostavuutta globaaleilla markkinoilla ja kilpailla maailmanlaajuisten elokuvien rinnalla.

Pöytäryhmissä keskustelua johdattelevat tuttuun tapaan Pirkanmaan alueen merkittävät yritys- ja julkishallinnon johtajat. Inspiroivaan tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ennen tapahtumaa voi halutessaan osallistua omakustanteiselle verkostoitumislounaalle.

Aikataulu

11.30 Lounas ravintola Tuhtossa (omakustanteinen)
12.00 Tilaisuuden avaus, Tampereen kaupungin pormestari Kalervo Kummola
12.05 Kulttuurikummit ry:n syystervehdys
12.15 Johtaja Kristiina Hietasaari, Visit Finland, The Happiest Country in the World -ilmiö
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku
13.25 Toimitusjohtaja Niko Nordström, Warner Music Finland, Ilmiöittäminen musiikin maailmassa, case Käärijä ja muut yhtiön artistit
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku
14.40 Iltapäiväkahvi
15.00 Tuottaja Petri Jokiranta, Subzero Film Entertainment, Sisulla maailmalle, kuinka ilmiöittäminen auttaa kilpailemaan Hollywood-elokuvien kanssa
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku, johtopäätökset ja tilaisuuden päätös n. 16.15

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 4.10.2023. Tilaisuus on maksuton. 150 ensimmäistä mahtuu mukaan. 

Ilmoittautuminen: https://ssl.eventilla.com/bisneskulttuuri2023

Lue lisää tapahtumasta: https://www.tampere-talo.fi/tapahtuma/bisnes-kulttuuri-2023-seminaari/

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kauppakamari, Tampereen kaupunki, Tampere-talo ja Kulttuurikummit ry.