Hyppää sisältöön

Mentalisti Pete Poskiparta ja digiharmonikkataiteilija Netta Skog yhdistävät voimansa täysin uudella Magical Halloween -kiertueella

Tuleva syksy tarjoilee maagisia ja musiikillisia tunnelmia kutkuttavan jännityksen ja taianomaisen huumorin ystäville. Suomen ainoa kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta ja maailmankuulussa Cirque du Soleil -sirkuksessakin esiintynyt digiharmonikkataiteilija Netta Skog tuovat Halloweenin taian kuudelle paikkakunnalle 24.10.–3.11.2024. Magical Halloween -kiertueen lipunmyynti alkaa torstaina 7.3. klo 9.00.

Viimeksi Maagikot 3 -kiertueen loppuunmyydyille saleille esiintyneet mentalisti Pete Poskiparta ja digiharmonikkataiteilija Netta Skog yhdistävät seuraavaksi voimansa Magical Halloween -kiertueella. Kaksikon upouusi show lupaa katsojille jännitystä ja huumoria sopivassa suhteessa. Show nähdään syksyllä Hyvinkäällä, Mikkelissä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Espoossa.

Taiteilijat esiintyvät show’n aikana yhdessä sekä soolonumeroissa. Kauhun lisäksi esityksessä on mukana aimo annos Pete Poskiparran signaturekomiikkaa ja Netta Skogin yhden naisen orkesterin ainutlaatuisia soundeja. Lavalla kuullaan ikimuistoisia säveliä kaikille tutuista kauhu- ja jännityselokuvista, kuten HalloweenPsyko ja Da Vinci -koodi.

”Yhteinen mentalismilla ja musiikilla leikittelevä show on ollut minulla ja Netalla suunnitelmissa jo kymmenisen vuotta – ja nyt sitä sitten mennään! Huomasimme Maagikot-kiertueella, että yhteistyömme toimii todella saumattomasti. Lisäksi meillä molemmilla on kiinnostus kauhuelokuvien tarjoamiin visuaalisiin ja musiikillisiin mahdollisuuksiin”, Poskiparta kuvailee.

”Pääsen luomaan Peten uskomattomien mielenkääntötemppujen taustalle täysin uudenlaisen äänimaiseman. Harmonikkaahan on kutsuttu aikojen saatossa pirun keuhkoiksi, joten mikä olisikaan parempi soitin Halloween-esitykseen. Odotan kiertuetta Peten kanssa innolla. Vaikka ollaankin kierretty Suomea paljon yhdessä, jutut takahuoneessa sen kun paranevat”, Skog kertoo nauraen.

Pete Poskiparta & Netta Skog: Magical Halloween

To 24.10.2024 Hyvinkääsali, Hyvinkää
Su 27.10.2024 Mikaeli, Mikkeli
Ke 30.10.2024 Sibeliustalo, Lahti
Pe 1.11.2024 Oulun Musiikkikeskus, Oulu
La 2.11.2024 Tuulensuun Palatsi, Tampere
Su 3.11.2024 Espoon kulttuurikeskus, Espoo

Esitykset alkavat klo 19 (poikkeuksena Espoo, joka alkaa klo 17) ja kestävät kaksi tuntia sisältäen yhden väliajan. Esityksen suositusikäraja on kauhuteemojen vuoksi 12 vuotta. Esityskohtaisesti saleissa voi olla erillisiä K18-anniskelukatsomoita. Tuulensuun Palatsin esitys on yhtenäisen ravintola-anniskelutilan vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta.

Liput 32,50–39,90 €. Lipunmyynti alkaa Lippu.fin lipunmyyntikanavissa torstaina 7. maaliskuuta klo 9.00. Tuulensuun Palatsin esitykseen on saatavilla myös ruokailun sisältävä Show & Dinner -lippu.

Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä lippuvarauksensa kaikkiin kiertueen esityksiin Tampere-talon ryhmämyynnin kautta: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. +358 3 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Kiertueen tuottaa Tampere Live, joka on Tampere-talo-konsernin Talo Events Oy:n aputoiminimi.

Liput ja lisätiedot: magicalhalloween.fi

Pete Poskiparta

Pete Poskiparta (s. 1977) on Suomen tunnetuimpia ammattimentalisteja. Pitkän uransa aikana hän on hämmästyttänyt suomalaista ja kansainvälistä yleisöä niin lukuisissa live-esityksissä kuin televisio- ja radio-ohjelmissa. Poskiparta on kansainvälisen mentalismin arvostetuimman Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja, Vuoden taikuri 2014 sekä Suomen yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021. Esityksissään Poskiparta luo taidokkaasti illuusion mahdottomasta ja onnistuu sekä naurattamaan että ällistyttämään yleisöään illasta toiseen.

Netta Skog

Digiharmonikkataiteilija Netta Skog (s. 1990) on yhden naisen orkesteri – ja todistetusti – maailman paras sellainen. Monien muiden palkintojensa lisäksi Skog voitti digiharmonikan maailmanmestaruuden Coupe Mondiale -kilpailussa vuonna 2015. Hän on kiertänyt maailmaa hevibändien matkassa 16-vuotiaasta lähtien sekä vieraillut isojen bändien, kuten Nightwishin, Children of Bodomin, Mokoman ja Turmion kätilöiden keikoilla. Skogin The Greatest Movies of All Time -esitykset vuosina 2018–2019 olivat menestys. Keväällä 2022 Skog sai kutsun esiintyä maailmankuulun Cirque du Soleil -sirkusryhmän uudessa Fuzion-esityksessä Saudi-Arabiassa. Skog pystyy loihtimaan digiharmonikastaan sellaiset soundit, ettet silmäsi sulkiessasi usko mikä soitin on todella kyseessä.