Hyppää sisältöön

Pirkanmaan yritysjohdolle tarjolla ainutlaatuinen Johtajuusseminaari DEI-teemalla tammikuussa

Tampere-talo-konserni yhdessä Asianajotoimisto Alfa Oy:n, Heltti Oy:n ja Courtyard by Marriott Tampere Cityn kanssa järjestää ainutlaatuisen Johtajuusseminaarin ja verkostoitumistapahtuman, joka sukeltaa syvälle monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inklusiivisuuden (DEI) maailmaan liiketoiminnan näkökulmasta. Seminaari on suunniteltu erityisesti toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille sekä hallitusammattilaisille ja tarjoaa arvokasta sekä ajankohtaista tietoa ja konkreettisia esimerkkejä asiantuntijoilta ja johtajilta.

DEI, monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus, on noussut keskusteluun ja johtoryhmien ja hallitusten agendalle – mutta mitä teemasta pitäisi tietää, miten ennakoida jo nyt tulevia lainsäädännöllisiä muutoksia sekä miten ja miksi ottaa DEI mukaan strategiatyöhön.

Tulevaisuuden Johtajuusseminaari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla alan huippuasiantuntijoita, saada käytännön vinkkejä ja keskustella liiketoimintajohtamisen olennaisista kysymyksistä, jotka liittyvät DEI:n merkitykseen ja sen integroimiseen organisaation DNA:han.

AIKA JA PAIKKA:

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 24.1.2024. Tilaisuus alkaa verkostoitumistilaisuudella ja hotelliaamiaisella Courtyard by Marriott Tampere Cityssä 7.30-8.15. Seminaariohjelma 08.30-10.30 Tampere-talossa.

OHJELMA JA PUHUJAT:

  • Ajankohtaista yhdenvertaisuudesta ja sen edistäminen työpaikoilla Petra Saarenmaa, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto
  • DEI-teemat lainsäädännön näkökulmasta Peter Rasmussen ja Otto Santala, Asianajotoimisto Alfa Oy
  • Yksilön reaktiot ja psykologinen kuorma Samuli Sintami, Heltti Oy
  • Monimuotoisuus, tasa-arvo ja inklusiivisuus liiketoiminnan voimavarana Anni Roinila, Gofore
  • Inklusiivisuus liiketoiminnan ytimessä – näkökulmia kansainväliseltä ja kaupunkiomisteiselta yritykseltä Paulina Ahokas, Tampere-talo-konserni ja Ville Virkki, Courtyard by Marriott Tampere City
  • Tapahtumamoderaattorina Kati Sulin, toimitusjohtaja, hallitusammattilainen

JÄRJESTÄJÄT

Tilaisuuden järjestävät Tampere-talo-konserniAsianajotoimisto AlfaHeltti Oy ja Courtyard by Marriot Tampere City. Yhteistyössä Tampereen kauppakamari.

ILMOITTAUTUMINEN:

Seminaari on kutsuvierastilaisuus – jos haluat kutsun, otathan yhteyttä henna.ojala@heltti.fi tai marianne.sederholm@alfalaw.fi. Paikkoja rajoitetusti.

Oletko median edustaja ja haluat mukaan tapahtumaan? Otathan yhteyttä henna.ojala@heltti.fi, lähetämme sinulle ilmoittautumislinkin.