Hyppää sisältöön

Tapahtumapaikka, jonne on aina ilo palata − Apollonia Symposiumin järjestettiin taas Tampere-talossa

Vuosittain eri puolilla Suomea järjestettävä Apollonia Symposium järjestettiin Tampere-talossa 17.-18.3.2023. Hammaslääkärien kahden päivän täydennyskoulutustapahtuma keräsi yhteen noin 1000 alan ammattilaista ympäri Suomea, ja luentoja seurattiin sekä paikan päällä että etäyhteydellä webinaarissa. Osana ohjelmaa oli myös alan yrityksien tuotenäyttely tapahtumapaikalla sekä Prekurssi.

Tampere Apollonia Symposium 2023, Tampere-talon Sorsapuistosalissa. Kuva: Ismo Henttonen

Täyden palvelun tapahtumapaikka

Tampere-talosta löytyvät tilat, palvelut ja tekniikka niin isompaan kuin pienempäänkin tapahtumaan. Apollonia Symposiumille oli valittu Tampere-talossa sijaitseva monikäyttöinen Sorsapuistosali, joka taipuu hyvin seminaari- ja webinaaritarkoitukseen. Lisäksi salin edustalla on tarvittavaa tilaa alan tuotenäyttelyn toteuttamiseksi.

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ry:n koulutuskoordinaattori Milla Tanskanen kertoi ison ja moniulotteisen tapahtuman tekniikasta: ”Meillä oli yhteistyökumppanin kautta webinaarialusta ja Tampere-talo tuotti tekniikan paikan päällä – kuvauksen, äänentoiston ja striimaamisen. Homma sujui hienosti, vaikka aina isossa ja monimutkaisessa tapahtumassa sattuu ja tapahtuu.”

Monipuolisen tilan sekä toimivan tekniikan lisäksi kiitosta saatiin varsinkin henkilökunnan palvelualttiudesta ja ammattitaidosta.  ”Tampere-talossa meillä oli oma tiimi, jonka kanssa yhteistyö sujui ammattimaisesti, nopeasti ja mukavasti. He järjestivät luennot, näyttelyn ja muut tilaisuudet paikan päällä, mikä oli näppärää. Työryhmän palvelu oli todella joustavaa, ja selkeästi Tampere-talossa halutaan saada jokainen tapahtuma onnistumaan.”

”Apollonia Symposiumissa oli paljon liikkuvia osia, kuten luennot, tekniikka, Prekurssi, näyttely, vierailevat opiskelijat, taukotilat, lounaat ja paljon muuta. Järjestelyt toimivat juuri kuten oli suunniteltu ja kaikki viime hetken muutoksetkin saatiin sujuvasti onnistumaan. Erityismaininnan ansaitsevat Tampere-talon mahtavat vahtimestarit, jotka rautaisella mutta ystävällisellä otteella ohjasivat osallistujia ja olivat aina valmiina auttamaan meitä järjestäjiä.” Tanskanen linjaa.

Osana ohjelmaa oli myös alan yrityksien tuotenäyttely. Kuva: Ismo Henttonen

Tampere-talo ja kaupunki – Ihanteellinen tapahtumaympäristö

Tampere osoittautui jälleen ihanteelliseksi tapahtumakaupungiksi. Sen keskeinen sijainti mahdollisti helpon saapumisen eri puolilta Suomea, ja tapahtumaan osallistujat antoivat positiivista palautetta kaupungista. Paikalliset ovat tunnetusti joviaalia porukkaa, mikä luo mukavan ja rentoutuneen ilmapiirin.

Lisäksi hotellitarjonta varsinkin Tampere-talon lähellä on runsastunut, ja järjestäjät olivat erityisen tyytyväisiä Courtyard by Marriott Tampere City-hotellin sijainnista, joka mahdollisti nopean ja helpon liikkumisen hotellin ja Tampere-talon välillä yhdyskäytävän ansiosta.

Voin lämpimästi suositella Tampere-taloa tapahtumapaikaksi. Asiat sovitaan tarkkaan jo ennen tilaisuutta ja meille todella tärkeä oli oma tiimimme, joka todella halusi varmistaa, että kaikki sujuu. Yllätyksiltä ei isommissa tapahtumissa voi välttyä, mutta puhelimen päässä oli aina apua tarjolla. Tampere-talon valoisat tilat toivat päivänpaistetta jopa maaliskuussa tapahtumaamme. Kaunis ja toimiva tapahtumapaikka, jonne on aina ilo palata.

Tanskanen kertoo.

Teksti Eeva Kivikkola

Kiinnostuitko järjestämään tapahtuman? Pyydä tarjous!

Ota meihin yhteyttä – autamme mielellämme.

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Tiina Lumio
Tiina Lumio

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

+358 3 243 4766
tiina.lumio@taloevents.fi

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Mira Mäkelä
Mira Mäkelä

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4761
mira.makela@taloevents.fi

Leena Sulonen Tampere-talo
Leena Sulonen

Myyntipäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4110
leena.sulonen@taloevents.fi

Virpi Valtavaara Tampere-talo
Virpi Valtavaara

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4337
virpi.valtavaara@taloevents.fi