Hyppää sisältöön

Tampere-talo on mukana Helsingin Kirjamessuilla: Elämyksiä tarjoushintaan

Tampere-talo on mukana Helsinginutustumaan tarjontaamme ja ostamaan elämyksiä tarjoushintaan! Tarjoushinnat ovat voimassa 27.–30.10.2022 Helsingin Kirjamessuilla, Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-myyntikanavissa koodilla KIRJA22.

Kirjafestarit Tampere-talossa
Lumiukko Tampere-talossa, tarjous

Lumiukko, livesäestetty animaatioelokuva

Liput 10 € (norm. 15 €)
La 3.12.2022 klo 11 ja klo 12.30
Tampere-talo, Iso sali

Rakastettu animaatioelokuva Lumiukko (The Snowman, 1982) kertoo pienen James-pojan ja Lumiukon yhdessä kokeman jouluisen seikkailun. Livemusiikista vastaa Tampereen akateeminen sinfoniaorkesteri TASO johtajanaan Kimmo Tullila.

Alennuskoodi KIRJA22

© Snowman Enterprises Limited “The Snowman” by Raymond Briggs is published by Puffin.

Lumikuningatar-jääbaletti, tarjous

Lumikuningatar-jääbaletti

Aikuiset alk. 40 € ja lapset alk. 20 €
(norm. aikuiset 79/69/49 €, lapset 59/49/39 €)

Pe 30.12.2022 klo 19
La 31.12. klo 14 & klo 19
Su 1.1. klo 14 ja klo 19
Nokia Arena, Tampere

Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon, tanssin ja esittävän taiteen huiput nähdään koko perheen Lumikuningatar-jääbaletissa Nokia Arenalla Tampereella 30.12.2022–1.1.2023. H.C. Andersenin klassikkotarina saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen ja lumikuningattaren roolin luistelee upea Laura Lepistö. Lumoava Lumikuningatar kutsuu seikkailuun!

Alennuskoodi KIRJA22

Muumimuseo Tampere-talossa, tarjous

Tampereen Kirjafestarit

Päivälippu 10 € (norm. 15 €)
La 3.12.2022 tai su 4.12.2022
Tampere-talo

Kirjafestareilla juhlitaan kotimaista kirjallisuutta, sanataidetta ja lausuntaa, faktaa ja fiktiota! Tapahtumaviikonloppu pitää sisällään kirjailijahaastattelua, paneeleita, puheenvuoroja ja luentoja, poikkitaiteellisia live-esityksiä, klubeja ja lapsiperheille sopivaa messuohjelmaa.

Tapahtumassa on mukana noin sata näytteilleasettajaa. Osastoilta hankit kätevästi vaikka koko suvun joululahjakirjat, ja messulöytöjen lomassa voit levähtää ja nautiskella kirjaviikonlopusta Viinimaailmassa ja Tampere-talon omissa ravintoloissa.

Alennuskoodi KIRJA22

Muumimuseo Tampere-talossa, tarjous

Muumimuseo

10 € liput (norm. 13 €)
Lippu on voimassa vapaasti valitsemanasi päivänä Muumimuseon aukioloaikojen mukaan.

Muumimuseo on elämyksellinen taidemuseo, joka viehättää kaikenikäisiä muumien ja kuvataiteen ystäviä.

Tutustu muumien rakastettuihin tarinoihin Tove Janssonin alkuperäisten kuvitusten myötä, astu taikurin hattuun ja koe Muumilaakson taikuutta, tutki yksityiskohtaisia muumikuvaelmia ja näe kimaltelevan pyrstötähden kiitävän avaruudessa!

Uutta katsottavaa löytyy museon Observatoriosta eli vaihtuvien näyttelyiden tilasta. Tervetuloa maailman ainoaa Muumimuseoon!

Alennuskoodi KIRJA22

Muumimuseo Tampere-talossa, tarjous

Hurmaava Huijari -taikashow

Show & dinner -lippu 60 € (norm 69 €)
Ti–to 13.–15.12.2022 klo 19
Tuulensuun Palatsi

Tampereen Tuulensuun Palatsissa päästään joulukuussa nauttimaan taikuri Henri Kemppaisen uudesta show & dinner -taikaesityksestä. Hurmaava huijari viettelee, valloittaa ja johdattaa yleisön taianomaiseen ja hersyvän hauskaan pikkujoulutunnelmaan.

Tuulensuun Palatsin maankuulu keittiö on Hurmaavan huijarin avustuksella loihtinut esityksen yhteyteen maistuvan ja mystiikkaa tihkuvan kolmen ruokalajin illallisen, joka nautitaan taikanumeroiden lomassa. Esitys kestää ruokailuineen noin 2,5 tuntia.

Alennuskoodi KIRJA22