Hyppää sisältöön

Tampere-talo sai Tampereen kaupungin vammaisneuvoston kunniamaininnan 

Tampere-talo palkittiin Tampereen kaupungin vammaisneuvoston kunniamaininnalla merkittävästä panoksestaan tiedostavien ja esteettömien julkisten WC-tilojen toteuttamisessa. Suuri vessakeskustelu -seminaari, joka järjestettiin yhteistyössä kaupungin vammaisneuvoston, sivistyspalvelujen ja muiden kumppaneiden kanssa, piti tavoitteenaan löytää moniperusteisesti tiedostavin ja esteettömin julkinen vessa Tampereella.

Tampere-talon kunniamaininta saavutettavimmasta ja esteettömimmasta julkisesta vessasta 2023

Tampere-talo sai Tampereen kaupungin vammaisneuvoston kunniamaininnan tiedostavien ja esteettömien julkisten WC-tilojen toteuttamisesta.

Tampereen kaupungin vammaisneuvoston, sivistyspalvelujen ja yhteistyökumppanien yhdessä järjestämässä Suuri vessakeskustelu -seminaarissa torstaina 30.11.2023 etsittiin moniperusteisesti tiedostavinta ja esteettömintä julkista vessaa Tampereella.

Yleisöltä saatujen ehdotusten pohjalta Tampere-talon toteuttamat monipuoliset vessatilojen tiedostavat ratkaisut sai eniten kannatusta. Tampere-talossa löytyy esteettömiä vessoja, unisex-vessoja sekä sukupuolitettuja vessoja siten että mahdollisimman monet Tampere-talon asiakkaat huomioidaan sensitiivisesti myös WC-tilojen käyttäjinä.

”Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen, ja tämä maininta on hieno tunnustus työstämme. Vastuullisuus on meille tärkeä asia. Se ei ole ainoastaan päiväkirja täytettynä hyvillä teoilla, vaan se on jatkuva matka kohti kestävää tulevaisuutta. Tampere-talo on aloittanut vastuullisuusmatkansa jo 90-luvulla, ja olemme kasvaneet siitä. Olemme kiitollisia siitä, että voimme tarjota paikan, jossa jokainen vierailija voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi.” Tampere-talon kiinteistö-, turvallisuus- ja vastuullisuuspäällikkö Marko Koivisto kommentoi kunniamainintaa.

Tampereen kaupungin vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Milla Ilonen luovutti kunniamaininnan Tampere-talon kiinteistö-, turvallisuus- ja vastuullisuuspäällikkö Marko Koivisto.
Tampereen kaupungin vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Milla Ilonen luovutti kunniamaininnan Tampere-talon kiinteistö-, turvallisuus- ja vastuullisuuspäällikkö Marko Koivistolle. Kuvaaja Johanna Kurela

”Kiitos, että Tampere-talo on toiminut esimerkillisenä suunnannäyttäjänä. Toivomme, että kehitätte jatkossakin WC-tiloja yhä karttuvan esteettömyys- ja saavutettavuustiedon valossa, kuten tähänkin saakka.” Tampereen kaupungin vammaisneuvoston puheenjohtaja
Katja Metsävainio.