Hyppää sisältöön

Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin vappu 2022

Tiedätkö jo, mitä teet tänä vappuna? No tietenkin herkuttelet hyvän ruoan ja elämysten parissa, sillä meillä on mistä valita! Tutustu Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin vappuviikonlopun 30.4.–1.5.2022 tarjontaan.

Tuulensuun Palatsin Leffabrunssi: The Greatest Showman

✨ La 30.4. klo 11 ja 13, Tuulensuun Palatsi

Tervetuloa nauttimaan kiireetön vappuaaton brunssi pienemmällä tai isommalla seurueella The Greatest Showman -musikaalielokuvan parissa! Monipuolinen ja herkullinen Tuulensuun Palatsin Leffabrunssi on ihastuttava idea merkkipäiville tai juhlistamaan arkea. Seurueet voivat halutessaan varata myös oman aition (max. 4 hlöä). Ehkäpä kummitusherra Bertelkin vilahtaa tarkkailemassa historiallisen miljöön maukasta menoa.

Leffabrunssi katetaan klo 11 ja klo 13. Varaa pöytäsi ennakkoon sähköpostitse: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Liput 28 €
Lapset (5-v. asti) 5 €
Lapset (yli 5-v.) 5 € +1 €/ikävuosi

Lue lisää Leffabrunssista

Tampere-talon Vappubrunssi

✨ Su 1.5. klo 13–15, Ravintola Fuuga, Tampere-talon 2. kerros

Katamme jälleen Tampere-talon perinteikkään Vappubrunssin Ravintola Fuugaan Tampere-talon 2. kerrokseen. Vappubrunssi on tulvillaan kuplivaa tunnelmaa ja ihastuttavia makuja. Tarjolla on tietenkin Nakki-Hannun kuuluisia fenkolimakkaroita, maistuvia salaatteja sekä makeita herkkupaloja. Brunssiin sisältyy myös lasi kuohuvaa.

Voit nauttia brunssin joko sellaisenaan tai yhdistää sen Tampere Filharmonian odotettuun Tango del Angel -vappukonserttiin Isossa salissa klo 15.

Aikuiset 39 €
Lapset (4–12 v.) 19,50 €

Varaa pöytä

Tampere Filharmonia: Tango del Angel -vappukonsertti

✨ Su 1.5. klo 15, Iso sali, Tampere-talo

Tampere Filharmonian vappukonsertti on Astor Piazzollan ja kiihkeän argentiinalaisen tangon juhlaa. Astor Piazzollan musiikkia juhlistavan konsertin sovitukset ovat bandoneón-taiteilija Henrik Sandåsin käsialaa. Orkesteria johtaa suomalais-ranskalainen kapellimestarilupaus Aliisa Neige Barrière. Musiikkia liikuttaa valovoimainen tanssipari Jutta ja Sami Helenius.

Liput 28/22/15/8 € S-Etukortilla 25/19/12/5 €
(peruslippu/eläkeläinen/opiskelija, työtön, varusmies/juniori 5–16-v.)

Tutustu konsertin ohjelmaan