Hyppää sisältöön
Home » Pete Poskiparta & Netta Skog: Magical Halloween

Pete Poskiparta & Netta Skog: Magical Halloween

Syksy 2024 tarjoilee maagisia ja musiikillisia tunnelmia kutkuttavan jännityksen ja taianomaisen huumorin ystäville ympäri Suomen.

Pete Poskiparta & Netta Skog rennosti kultaisella sohvalla

Kiertueen konsertit ja liput

Suomen ainoa kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta ja maailmankuulussa Cirque du Soleil -sirkuksessakin esiintynyt digiharmonikkataiteilija Netta Skog tuovat Halloweenin taian kuudelle paikkakunnalle 24.10.–3.11.

Pete Poskiparta & Netta Skog: Magical Halloween

To 24.10. klo 19 Hyvinkää | Hyvinkääsali, OSTA LIPUT
Su 27.10. klo 19 Mikkeli | Mikaeli, OSTA LIPUT
Ke 30.10. klo 19 Lahti | Sibeliustalo. OSTA LIPUT
Pe 1.11. klo 19 Oulu | Oulun Musiikkikeskus, OSTA LIPUT
La 2.11. klo 19 Tampere | Tuulensuun Palatsi, OSTA LIPUT
Su 3.11. klo 17 Espoo | Espoon kulttuurikeskus, OSTA LIPUT

Liput 34,50–39,90 €
Tuulensuun Palatsin esitykseen on saatavilla myös ruokailun sisältävä Show & Dinner -lippu 84,90 € (sis. narikan, esityslipun ja ruokailun).

Esitykset alkavat klo 19 (poikkeuksena Espoo klo 17) ja kestävät kaksi tuntia sisältäen yhden väliajan. Esityksen suositusikäraja on kauhuteeman vuoksi 12 vuotta. Esityskohtaisesti saleissa voi olla erillisiä K18-anniskelukatsomoita.

Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä lippuvarauksensa kaikkiin kiertueen konsertteihin Tampere-talon ryhmämyynnin kautta: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. +358 3 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Kiertueen tuottaa Tampere Live, joka on Tampere-talo-konsernin Talo Events Oy:n aputoiminimi.

Tietoa esityksistä

Syksy 2024 tarjoilee maagisia ja musiikillisia tunnelmia kutkuttavan jännityksen ja taianomaisen huumorin ystäville.

Muun muassa keväällä 2024 Maagikot 3 -kiertueen loppuunmyydyille saleille esiintyneet mentalisti Pete Poskiparta ja digiharmonikkataiteilija Netta Skog yhdistävät voimansa Magical Halloween -kiertueella. Kaksikon upouusi show lupaa katsojille jännitystä ja huumoria sopivassa suhteessa. Show nähdään syksyllä Hyvinkäällä, Mikkelissä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Espoossa.

Taiteilijat esiintyvät show’n aikana yhdessä sekä soolonumeroissa. Kauhun lisäksi esityksessä on mukana aimo annos Pete Poskiparran signaturekomiikkaa ja Netta Skogin yhden naisen orkesterin ainutlaatuisia soundeja. Lavalla kuullaan ikimuistoisia säveliä kaikille tutuista kauhu- ja jännityselokuvista, kuten Halloween, Psyko ja Da Vinci -koodi.

”Yhteinen mentalismilla ja musiikilla leikittelevä show on ollut minulla ja Netalla suunnitelmissa jo kymmenisen vuotta – ja nyt sitä sitten mennään! Huomasimme Maagikot-kiertueella, että yhteistyömme toimii todella saumattomasti. Lisäksi meillä molemmilla on kiinnostus kauhuelokuvien tarjoamiin visuaalisiin ja musiikillisiin mahdollisuuksiin”, Poskiparta kuvailee.

”Pääsen luomaan Peten uskomattomien mielenkääntötemppujen taustalle täysin uudenlaisen äänimaiseman. Harmonikkaahan on kutsuttu aikojen saatossa pirun keuhkoiksi, joten mikä olisikaan parempi soitin Halloween-esitykseen. Odotan kiertuetta Peten kanssa innolla. Vaikka ollaankin kierretty Suomea paljon yhdessä, jutut takahuoneessa sen kun paranevat”, Skog kertoo nauraen.

Pete Poskiparta

Pete Poskiparta on Suomen tunnetuimpia ammattimentalisteja. Pitkän uransa aikana hän on hämmästyttänyt suomalaista ja kansainvälistä yleisöä niin lukuisissa live-esityksissä kuin televisio- ja radio-ohjelmissa.

Poskiparta on kansainvälisen mentalismin arvostetuimman Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja, Vuoden taikuri 2014 sekä Suomen yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.

Esityksissään Poskiparta luo taidokkaasti illuusion mahdottomasta ja onnistuu sekä naurattamaan että ällistyttämään yleisöään illasta toiseen.

Netta Skog

Digiharmonikkataiteilija Netta Skog on yhden naisen orkesteri – ja todistetusti – maailman paras sellainen. Monien muiden palkintojensa lisäksi Suomen harmonikkaliitto on valinnut hänet vuoden Harmonikkataiteilijaksi keväällä 2024 ja hän voitti digiharmonikan maailmanmestaruuden Coupe Mondiale -kilpailussa vuonna 2015.

”Netta Skog on ennakkoluulottomasti ottanut haltuun digiharmonikan ja vienyt harmonikan sellaisille areenoille, joissa sitä ei ole perinteisesti nähty.” – Suomen Harmonikkaliitto.

Hän on kiertänyt maailmaa hevibändien matkassa 16-vuotiaasta lähtien sekä vieraillut isojen bändien, kuten Nightwishin, Children of Bodomin, Mokoman ja Turmion kätilöiden keikoilla. Skogin The Greatest Movies of All Time -esitykset vuosina 2018–2019 olivat menestys. Keväällä 2022 Skog sai kutsun esiintyä maailmankuulun Cirque du Soleil -sirkusryhmän uudessa Fuzion-esityksessä Saudi-Arabiassa.

Skog pystyy loihtimaan digiharmonikastaan sellaiset soundit, ettet silmäsi sulkiessasi usko mikä soitin on todella kyseessä.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)