Antipastoja Samuli Putron väliajoilla
Tule nauttimaan herkullisesta valikoimasta lähituottajien juustoja, leikkeleitä ja suussa sulavia marinoituja herkkuja.

Tietoja tapahtumasta
Koe uusi makuelämys Samuli Putron konsertin väliajoilla la 23.11.!
Tule nauttimaan Ravintola Majakan antipasto-pöydästä, joka tarjoilee herkullisen valikoiman lähituottajien juustoja, leikkeleitä ja suussa sulavia marinoituja herkkuja. Tämä buffet-tyylinen kokonaisuus yhdistää makuelämyksiä, rentoa tunnelmaa ja inspiroivaa seuraa.
Antipasto-pöytä katetaan kahdesti, klo 16.45–18.00 ja 19.00–20.00. Voit varata paikkasi ennakkoon hintaan 22,90 € (paikan päällä, mikäli tilaa, 26 €). Pöydät täyttyvät saapumisjärjestyksessä; yli kuuden hengen seurueille varataan pöytä ennakkoon.
Erityisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoitusten perusteella, ja paikan päällä on vaihtoehtoja gluteenittomille ja vegaaneille.
Majakan tilassa toimii myös baari, jossa voit täydentää makuelämyksen tilaamalla juomia konsertin väliajalla.
Tiesitkö, että voit tilata perinteiset tarjoilut ennen esitystä tai väliajalle?

Tutustu tästä syksyn tarjoiluihin
Mordor-leivos 9 €
(Saatavilla vain Taru Sormusten herrasta- esityksissä) (L, G)
Britakakku 8 € (L, G)
Omena-frangipanepiiras ja kanelikerma 8 € (G, VL)
Suolakinuski-pähkinäbrownie, vadelmakastike 8 € (Ve, G)
Tampere-talon leivos 8 € (L, G)
Suolaista ja makeaa (Pieni key lime pie ja kylmäsavulohta saaristolaisleivällä) 8 € (VL)
L= laktoositon, VL= vähälaktoosinen, Ve= Vegaani, G= gluteeniton
Riista-puolukkaleivos 8 € (L)
Katkarapuleipä 14 € (L)
Gluteeniton katkarapuleipä 14 € (G, L)
Perunavohveli savulohimoussella 8 € (VL)
Kantarellipiirakka 8 € (L, G)
Kurpitsahummuksella täytetty leivos, fetavuustoa 8 € (Ve, G)
Savu Hilma ja Heidi juustoa sekä viikuna-kattohunajahilloketta 8 € (L, G)
L= laktoositon, VL= vähälaktoosinen, Ve= Vegaani, G= gluteeniton
Varmista haluamasi tarjoilut ja osta ne etukäteen. Tarjoilut voi ostaa ennakkoon verkosta viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

Vastuullisesti lautaselle
Tampere-talon ravintolat ovat sitoutuneet vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Tampere-talolla on Joutsenmerkki, joka kattaa myös ravintolatoiminnan.
Ravintolamme ovat Portaat luomuun -ohjelman viidennellä portaalla, mikä tarkoittaa, että käytämme pysyvästi vähintään 30 merkittävää raaka-ainetta luomutuotteina. Teemme yhteistyötä tukkuliikkeiden ja lähialueen tuottajien kanssa hankkiaksemme laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita.
Hyödynnämme myös lähiruokaa ja kattopuutarhamme satoa kesä- ja syyskaudella. Lisäksi keskitymme ruokahävikin torjuntaan ja jaamme ylijäämäruokaa. Näin varmistamme, että ruokailukokemuksesi Tampere-talossa on maukas, laadukas ja ympäristöystävällinen.