Hyppää sisältöön

ASPECTS: ANGELA NICOLETTI MCCOY & ILKKA JOHANSSON

Kaikille avoin ja maksuton Aspects-taidenäyttely siirtyi keväälle 2023. Uusi ajankohta on 28.2.-15.3.2023.

Aika 28.02.2023 19.00 - 15.03.2023 17.00

TilaTampere-talo, Talvipuutarha

Tietoa tapahtumasta

ASPECTS – The Celebration of Art, Photography & Music

Kaikille avoin ja maksuton Aspects-taidenäyttely siirtyi keväälle 2023. Uusi ajankohta on 28.2.-15.3.2023.

Näyttely on nähtävillä Tampere-talon Talvipuutarhassa talon aukioloaikoina.

ASPECTS-taidenäyttely juhlistaa väriä, valoa, muotoja sekä musiikkia Tampere-talossa helmi-maaliskuussa 2023. Talvipuutarhassa esillä on taiteilija Angela Nicoletti McCoyn maalauksia sekä rock-kuvaaja Ilkka Johanssonin valokuvia.

Akryylivärein maalaavan Angela Nicoletti McCoyn tauluja on kehuttu moniulotteisuudestaan. Angelan mukaan kaikki näyttelyn teokset ovat yhteydessä keskenään.

”Kaikki maalaukseni liittyvät toisiinsa ja niistä paljastuu vähitellen erilaisia asioita. Art nouveau ja renessanssi viehättävät minua. Haluan tehdä eri aikakausien tyylistä taidetta futuristisesti, roiskuvin värein ja uusin ideoin”, McCoy kertoo.

Angelan teosten lisäksi Aspects-näyttelyssä on vahvasti läsnä myös rock n’ roll. Hanoi Rocks -yhtyeen mukana kiertänyt valokuvaaja Ilkka Johansson tuo Talvipuutarhaan kimaran merkittävimmistä otoksistaan. Johanssonin jokainen kuva kertoo tarinan.

”Haluan tavoittaa livetilanteen magian ja saada kuvaan rock-konsertin aidon tunnelman. Michael Monroe tai Andy McCoy täytyy vangita kuvaan sellaisena hetkenä, joka kertoo tarinan. Otokseni ovat eräänlaisia eläviä still-kuvia, joissa aika kulkee kuvaan, pysähtyy siinä hetkeksi, ja jatkaa jälleen eteenpäin”, Johansson maalailee.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!