Hyppää sisältöön

Etta

Suomiräpin historiaa viimeisimmällä albumillaan tehnyt Etta ihastuttaa monipuolisuudellaan.

Aika 02.10.2024 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Artistin lähikuva, violetissa takissa katsoen kameraan.

Tietoa tapahtumasta

Liput 29,90 €, opiskelijat 24,90 €

Suomiräpin historiaa viimeisimmällä albumillaan tehnyt Etta ihastuttaa monipuolisuudellaan.

Vuosi 2022 nostikin hänet uudelle tasolle: Keväällä julkaistiin Ei Bändäreit -EP yhdessä Pihlajan kanssa, jolta löytyvä single Bändäri nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Kesäkuussa Etta teki vuoden 2022 YleX Kesäkumibiisin Rakastellaan feat. Isaac Sene ja heinäkuussa ilmestyi single Perus, jolla feattaa suomiräpin pioneeri Gettomasa.
Elokuussa Etta julkaisi toisen albuminsa TYKKÄÄT KUMMISKI, ja teki samalla suomiräpin historiaa olemalla ensimmäinen nainen, jonka albumi nousee Suomessa listaykköseksi. Spotifyn kuunnelluin albumi oli kahden viikon ajan.

Artistina Etta on nälkäinen eikä halua lokeroida itseään vain yhden musiikkityylin edustajaksi. Etta julkaisi genrerajoja rikkovan ja kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021. Levy pysyi Suomen virallisen albumilistalla yli puoli vuotta. Debyyttialbumilta löytyy mm. platinaa striimannut ja orgaanisesti TikTokin kautta hitiksi kasvanut Ämmä ja se toi hänelle kaksi Emma-ehdokkuutta.

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Sen jälkeen on tapahtunut paljon: Etta on kahden albumin lisäksi julkaissut kaksi Emma ehdokkuudellakin huomioitua EP:tä, kiertänyt Suomen isoimmat festivaalit ja vieraillut lukuisilla jättihiteillä.

Keikan kesto n. 1 tunnin. Keikan jälkeen meet & greet.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

tulevia tapahtumia

Artistin sivupofiili lippis ja punasävyinen huppari päällä.
/
  • Tampere-talo
  • Rap ja hiphop
  • Rock & Pop

Melo

MELO on oma genrensä, kuten merkittävät artistit usein ovat.

Artistin kasvokuva, katsoen alhaalta päin kohti kameraa.
/
  • Tampere-talo
  • Rap ja hiphop
  • Viihdekonsertti

Turisti

Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria bändinsä säestyksellä.

Artisti tummaa taustaa vasten oikeassa reunassa katse kameraan.
/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

costee

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan.