Hyppää sisältöön

Johnny Logan -konsertti

Irlantilainen euroviisulegenda Johnny Logan saapuu Tampere-taloon!

Aika 30.01.2025 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Johnny Logan, Tampere-talo

Tietoa tapahtumasta

Liput 59,90/49,90 €

Euroviisujen historian menestynein laulaja-lauluntekijä Johnny Logan saapuu kolmen konsertin Suomen-kiertueelle tammikuussa 2025. Muun muassa Hold Me Now ja What’s Another Year -hiteistään tunnettu Logan esiintyy Tampere-talossa 30.1.2025.

Euroviisut kaksi kertaa laulajana ja kerran säveltäjä-sanoittajana voittanut irlantilainen Johnny Logan saapuu Suomeen konsertoimaan tammikuussa 2025. Yhä aktiivisesti keikkaileva Logan on julkaissut urallaan liki kaksikymmentä studioalbumia, joista viimeisin It Is What It Is on julkaistu vuonna 2017. Edellisen kerran Logan konsertoi Suomessa vuonna 2021, jolloin hän esiintyi myös suomalaisen Janniken kanssa.

Logan on uransa aikana esiintynyt monille merkkihenkilöille lukien paavi Johannes Paavali II, kuningatar Elisabet II ja prinssi Phillip, voittanut useita palkintoja ja esiintynyt suosituissa televisio-ohjelmissa kaikkialla Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Varsinkin Pohjoismaissa suurta suosiota nauttiva Logan on myynyt platinaa Tanskassa, tuplaplatinaa Norjassa ja kultaa Ruotsissa.

Kesto 90 min, ei väliaikaa.

Konsertti on ikärajaton.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Gramopop

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA