Hyppää sisältöön

LASTEN LAUANTAI

Lasten Lauantaina Tampere-talossa on tarjolla mukaansatempaavaa nukketeatteria, teatteriteemaisia työpajoja Muumimuseossa sekä maistuvat Vohvelikestit ravintola Tuhtossa.

Aika 24.09.2022 10.00 - 12.11.2022 17.00

TilaTampere-talo

Muumimuseo, Visit Tampere, Laura Vanzo

Tietoa tapahtumasta


Tampere-talossa vietetään syksyllä kerran kuussa hauskaa Lasten Lauantaita, jolloin perheen pienimmille on tarjolla mukaansatempaavaa nukketeatteria, teatteriteemaisia työpajoja Muumimuseossa sekä maistuvat Vohvelikestit ravintola Tuhtossa.

Tervetuloa viihtymään Tampere-taloon!

Teemapäivät syksyllä 2022

Vaihtuvat nukketeatteriesitykset nähdään Maestro-salissa klo 11 ja 14. Esitykset kestävät n. 45 minuuttia ja niitä suositellaan yli 3-vuotiaille.

tutustu teatteriesityksiin

Muumimuseon työpajat

Muumimuseo, Visit Tampere, Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo

Maailman ainoan Muumimuseon Ateljeessa on Lasten Lauantai -päivinä tarjolla teatteriteemaisia työpajoja. Ateljee on avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti klo 10–17.

Työpajat pyörivät nonstop-periaatteella, joten voit tulla mukaan koska vain. Työpaja sisältyy museon pääsymaksuun. Tervetuloa viettämään hauskaa päivää Muumimuseoon!

Lue lisää

Tuhton Vohvelikestit

Tervetuloa ravintola Tuhton Vohvelikesteihin, joissa jokainen saa olla omien kestiensä sankari! Pienet ja isot vieraamme voivat itse rakentaa mieleisensä herkkuvohvelit ja halutessaan myös paistaa ne yhdessä kokin kanssa.

Vohvelikestit katetaan ravintola Tuhtossa Lasten Lauantaisin klo 12–15. Aamupäivän nukketeatterinäytökseen tulijat voivat nautiskella vohveleista esityksen jälkeen ja iltapäivän teatterivieraat ennen esitystä.

Lapset 12-v. asti 1 €/ikävuosi
Aikuiset ja yli 13-v. nuoret 18 €

Buffetpöydässämme on tarjolla laaja valikoima suolaisia ja makeita täytteitä. Voit nauttia vohvelisi myös vegaanisena ja gluteenittomana. Tervetuloa Vohvelikesteihin!

Suolaisia täytevaihtoehtoja

Sienisalaattia, leikkeleitä, savukalaa, avokadoa, pikkeleitä, munakokkelia, pekonia

Makeita täytevaihtoehtoja

Marjoja, hedelmiä, jäätelöä, hilloja, kastikkeita, kermavaahtoa, karkkeja

Tutustu ravintola Tuhtoon

Tampere-talo Shop

Lasten Lauantain tarjous

Kaikki pelit ja Muumipehmot -20 %

Tarjous on voimassa Tampere-talo Shopissa Lasten Lauantai -päivinä 24. syyskuuta, 22. lokakuuta ja 12. marraskuuta 2022.