Hyppää sisältöön

Mariza (POR)

Fadon supertähti hurmaa heleällä äänellään ja vakuuttavalla lavakarismallaan toukokuussa 2024 Tampere-talossa.

Aika 11.05.2024 20.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 82/69 €

Fadon supertähti Mariza Suomeen toukokuussa 2024!

Arvostusta ympäri maailmaa kerännyt Mariza tunnetaan vahvasta sopraanostaan, ja taitelija on myynyt moninkertaista platinaa ja täyttänyt konserttisalit Sydneyn oopperatalosta ja New Yorkin keskuspuistoon. Portugalinmosambikilainen artisti perustaa kaiken tekemisensä Portugalin kansallismusiikki fadoon, mutta hänen kappaleissaan kuuluu myös esim. Mosambikin, Brasilian ja Kap Verden musiikkiperinteestä ammennettuja vaikutteita.

Mariza teki historiaa vuonna 2005, kun hänen Transparente-albuminsa ponnisti ensimmäisenä fado-albumina Portugalin albumilistan kärkeen. Myöhemmin tästä tempusta on tullut enemmän sääntö kuin poikkeus, sillä laulajan yhdeksästä albumista peräti viisi on yltänyt samaan saavutukseen. Yhteistyötä Mariza on tehnyt vuosien varrella muun muassa Gilberto Gilin, Lenny Kravitzin ja Stingin kaltaisten maailmantähtien kanssa.

Mariza on kerännyt uransa varrella ison määrän palkintoja ja erilaisia ehdokkuksia, ja hänet on valittu vuoden parhaaksi artistiksi muun muassa Womexin (2014), Songlinesin (2016), BBC Radio 3:n ja Amália Rodrigues -järjestön toimesta. Musiikillisen uransa ulkopuolella laulaja tunnetaan hyväntekijänä. Hän onkin saanut myös arvostetun aseman UNICEFin hyvän tahdon lähettiläänä.

Marizan valttikortit ovat tuttuja niille lukuisille suomalaisfaneille, jotka ovat olleet paikalla artistin loppuunmyydyissä konserteissa. Valloittavan taiteilijan esiintymisissä hänen vahva äänensä yhdistyy kansainvälisten soundien kiehtovaan keitokseen ja intiimiin tunnelmaan. Edellisen kerran Mariza esiintyi Tampere-talossa syksyllä 2019. Toukokuussa 2024 fadon supertähti hurmaa jälleen yleisön ainutlaatuisella show’llaan, joka on elämys vailla vertaa.

Konsertin kesto n. 90 minuuttia, ei väliaikaa.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA