Hyppää sisältöön

Merry, Merry Christmas!

Espoo Big Band solisteinaan Sami Pitkämö ja Marika Tuhkala Svengaavissa joulutunnelmissa Tuulensuun Palatsissa!

Aika 15.11.2023 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun palatsi, tapahtumat, Espoo Big Band

Tietoa tapahtumasta

Espoo Big Band solisteinaan Sami Pitkämö ja Marika Tuhkala Svengaavissa joulutunnelmissa Tuulensuun Palatsissa!

Maan parhaista ja kysytyimmistä muusikoista koostuva Espoo Big Band esiintyy Merry, Merry Chiristmas -kiertueella solisteinaan yleisön rakastamat laulajat Marika Tuhkala ja Sami Pitkämö. Kapellimestarina toimii Marzi Nyman, joka on sovittanut illan aikana kuultavat kappaleet Espoo Big Bandille ja solisteille sopivaan svengaavaan muotoon.

Osa konsertin kappaleista löytyy EBB:n vuonna 2021 julkaisemalta joululevyltä, jossa yhtyeen solisteina esiintyivät Aili Ikonen, Sami Pitkämö, Maria Ylipää sekä Maarit Hurmerinta. Lisäksi levyllä vierailivat yhdysvaltalaiset laulajat Kurt Elling, Ruthie Foster sekä saksofonisti Lenny Pickett.

Sami Pitkämö
Sami Pitkämö on tullut suomalaisille tutuksi laulajana, muusikkona ja orkesterinjohtajana keikkojen lisäksi monista tv:n viihdeohjelmista kuten Tanssii Tähtien Kanssa. Hän on esiintynyt ja levyttänyt useiden eri artistien kanssa, kuten Hemma Beast, Jean S., Sami Saari ja Boston Promenade. Vuonna 2008 julkaistu ensimmäinen soololevy ”Lauluja Rakkaudesta Ja Vähän Muustakin” ansaitsi Emma -ehdokkuuden ja samana vuonna Pitkämö sai Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen. Jazzrytmit –lehden kriitikot ovat valinneet Samin vuoden mieslaulajaksi kolme kertaa.

Marika Tuhkala
Monipuolinen freelancemuusikko on esiintynyt lukuisten kotimaan eturivin artistien taustalaulajana sekä televisioproduktioissa kuten The Voice of Finland ja Eurovision -laulukilpailut. Vuonna 2013 hänet nähtiin Linnan juhlien solistina. Tuhkala on tuttu myös musiikkiteatterilavoilta muun muassa Komediateatteri Areenasta, UIT:sta sekä Helsingin ja Turun kaupunginteattereista.

Espoo Big Band
Espoo Big Band (EBB) on yksi Suomen suurten jazzorkestereiden valioista. EBB on tehnyt kunnianhimoista ja pitkäjänteistä työtä suomalaisen jazzmusiikin hyväksi jo yli 40 vuoden ajan. EBB tunnetaankin erityisesti uuden kotimaisen musiikin tuotannoistaan. Orkesterin riveissä on kasvanut lukuisia kotimaisia huippumuusikoita kuten Iiro Rantala, Lenni-Kalle Taipale, Jukka Eskola, Jarmo Saari sekä nykyisin orkesteria johtava Marzi Nyman.

Konsertin kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

Sami Pitkämö, Laulu
Marika Tuhkala, laulu
Marzi Nyman, kapellimestari
Espoo Big Band

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.
Tuotanto Piikkikasvi Agency Oy
https://piikkikasvi.fi

Tuulensuun Palatsin ravintola

Hyvä tietää Tuulensuun Palatsin tapahtumista

Tuulensuun Palatsin tapahtumat järjestetään Tampereella Tuulensuun talossa, osoitteessa Hämeenkatu 30.

Tapahtumapaikassa maksuvälineenä käy vain kortilla maksaminen.

Tapahtumissa on käytössä numeroimattomat paikat sekä yhteispöydät, joihin sijoitetaan vähintään kaksi pienempää seuruetta. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin.

Samassa tilauksessa ostetut paikat sijoitetaan samaan pöytään, isot seurueet lähekkäin. Emme pysty lupaamaan yhteistä pöytää/paikkoja lähekkäin, jos liput on ostettu eri tilauksissa.

Tuulensuun Palatsin ravintola palvelee asiakkaita paikan päällä myös juomatarpeet huomioiden. Kysy lisää valikoimasta henkilökunnalta.

Peruslippujen myynti verkossa päättyy esityspäivänä kello 14. Lipun saa ostettua ovelta, jos esityksestä löytyy tilaa.

Show & Dinner -pakettien ennakkomyynti päättyy 3vrk ennen esityspäivää, jonka jälkeen tilaukset suoraan ravintolasta: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Pyydämme ilmoittamaan juomien ennakkotilaukset sekä erikoisruokavaliot suoraan ravintolaan: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Tuulensuun Palatsin ravintolan Leffabrunssi

Anna lahjaksi maistuva elämys

Voit nyt myös ilahduttaa läheistäsi ostamalla lahjakortin Leffabrunssille tai -illalliselle. Tämä elämys jättää taatusti hyvän maun suuhun!

Pienessä puuntaimessa on metsän alku

Jokaista Tuulensuun Palatsissa järjestettyä tilaisuutta kohden istutamme kaksi puuntainta Tampere-talon hiilinieluun Lempäälässä. Luonnostaan huonosti metsittyvälle joutomaalle tullaan istuttamaan kaikkiaan 3670 puuntainta: tervaleppää, mäntyä ja rauduskoivua. Sopimus metsäalueen säilymisestä on tehty sadaksi vuodeksi, minä aikana alue tulee sitomaan 1000 tonnia hiilidioksidia. Tämä vastaa käytännössä yli viiden miljoonan kilometrin ajoa autolla.

Kumppaninamme hiilinielun istutuksessa toimii Puuni Oy.

Pieni puuntaimi Tampere-talon hiilinielussa Lempäälässä

TULEVIA TAPAHTUMIA