Hyppää sisältöön

ONEVIOLIN

Viulisti, tuottaja Pekka Niemi tekee uniikilla konseptillaan cover-versioita tunnetuista hittikappaleista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä.

Aika 18.10.2023 17.30 - 18.10.2023 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 29,50 € 

Suuren suosion vuoksi nyt kaksi keikkaa syyslomalle!

Ke 18.10. klo 17.30
Ke 18.10. klo 19.30

Konsertin kesto n. 1 tunti, ei väliaikaa.

Konsertti sopii kaiken ikäisille. Klo 19.30 alkavassa esityksessä on K18-alue riveillä 12–17. Kyseisille riveille lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon ennen esitystä ostamansa juoman. Klo 17.30 alkavassa esityksessä ei ole K18-aluetta.

ONEVIOLIN on artisti, joka venyttää musiikkityylien rajoja ja sitä, mitä viulumusiikista ajattelemme. Hän tekee uniikilla konseptillaan cover-versioita tunnetuista hittikappaleista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Kaikki rummuista melodiaan on tehty ainoastaan artistin viululla, ja kappaleet voivat koostua parhaimmillaan jopa 1500 viuluraidasta. Hänen julkaisemat videot ovat nousseet sosiaalisessa mediassa valtavaan suosioon ja keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja. ONEVIOLINin vuonna 2022 julkaistu debyyttialbumi ONE on kerännyt yli 200 000 kuuntelua Spotifyssa.  

Kevään menestyksekäs minikiertue saa nyt jatkoa. Puolet kiertueen konserteista myytiin nopeasti ennakkoon loppuun, eli hanki lippusi ajoissa syksyn kiertueelle! ONEVIOLIN, oik. Pekka Niemi, on vaasalaislähtöinen viulisti ja tuottaja. Pekka on opiskellut viulunsoittoa yhdessä maailman arvostetuimmista yliopistoista, Lontoon Royal College of Musicissa. ONEVIOLIN-projektillaan hän on mm. esiintynyt JVG:n kanssa Ruisrockissa ja eteni vuonna 2020 Talent Suomi -formaatissa finaaliin.
 
Tapahtumamuutokset mahdollisia. 
 
Tuotanto Tampere-talo

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!