Hyppää sisältöön

ONEVIOLIN: Christmas 2023 -joulukonsertti

Rajoja rikkova viuluvirtuoosi tuo Tuulensuun Palatsiin joulun taikaa lumoavilla versioillaan tunnetuista hiteistä kuten Last Christmas ja Walking in the Air.

Aika 09.12.2023 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Tietoa tapahtumasta

Liput 36,50 €

Rajoja rikkova viuluvirtuoosi ONEVIOLIN tuo Tuulensuun Palatsiin joulun taikaa lumoavilla versioillaan tunnetuista hiteistä kuten Last Christmas ja Walking in the Air! Vaikuttavien visuaalien tukemissa ikärajattomissa esityksissä kuullaan modernien joulubiisien lisäksi myös perinteisempiä klassikoita. Poikkeuksellista on, että uudelleenversioinnit esitetään vain yhdestä viulusta tuotetuilla äänillä!

ONEVIOLIN-aliaksen takaa löytyy Lontoon arvostetussa Royal College of Musicissa viulunsoittoa opiskellut Pekka Niemi. Hän on noussut viime vuosina kansainväliseksi somehitiksi, jonka videot ovat keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja. Niillä hän versioi tunnettuja kappaleita niin meiltä kuin maailmalta tekemällä kaikki äänet rummuista melodiaan yhtä ainoaa viulua käyttämällä. Yksittäisellä kappaleella voi täten soida samanaikaisesti jopa satoja eri viuluraitoja.

Suosio on vienyt hänet esiintymään kotimaan tapahtumien lisäksi mm. Meksikoon, Ranskaan ja Singaporeen. Hän nousi yhdeksi yleisön suosikeista Suomen Talentissa, yltäen kuudennen tuotantokauden finaaliin keväällä 2020. ONEVIOLIN on myös julkaissut ”ONE”-nimisen pitkäsoiton ja vieraillut Uniikin singlellä Karuselli, joka on striimannut kultaa. ”Christmas 2023” -rundi on artistin uran ensimmäinen joulukiertue.

Tapahtuman kesto n. 1 tunti, ei väliaikaa.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Tutustu artistiin:
www.oneviolin.com

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

TULEVIA TAPAHTUMIA

Näyttelijät Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen katsovat kameraan lääkärintakkeihin pukeutuneena.
/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Komedia
  • Ravintolateatteri
  • Teatteri

SAIKKUA, KIITOS!

Huippusuositun Saikkua, kiitos! -trilogian ensimmäinen osa hurmaa Tuulensuun Palatsissa. Rooleissa Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen.