Hyppää sisältöön

RIKKINÄINEN PUHELIN

Lapsille suunnattu ilmainen musiikkiteatteriesitys, joka tarjoaa Pirkanmaan alueen alakoululaisille hyväntuulisen musiikkiteatterielämyksen

Aika 31.01.2023 09.00 - 02.02.2023 09.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Esitysajat ja varaaminen

Esitysajat
Ti 31.1. klo 9, 10.30 & 12
Ke 1.2. klo 9, 10.30 & 12
To 2.2. klo 9, 10.30 & 12

Esitykset vain koululaisryhmille. Päivän kaksi ensimmäistä esitystä täytetään ensin ja päivän kolmas esitys avataan sitten vasta kun aamupäivän esitykset ovat täysiä.

Ilmoittaudu haluamaasi esitykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ryhmamyynti@tampere-talo.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä opettajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä koulu, luokka ja ryhmän koko.

Varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja ehdotamme uutta aikaa, jos haluamaasi esitykseen ei ole paikkoja jäljellä. 

Tietoa tapahtumasta

Lapsille suunnattu ilmainen musiikkiteatteriesitys, joka tarjoaa Pirkanmaan alueen alakoululaisille hyväntuulisen musiikkiteatterielämyksen teemoinaan huhupuheiden haitallisuus, some- ja matkapuhelinetiketti, toisten huomioiminen ja liikenneturvallisuus.

Musiikkiteatteriesitys, jossa päästetään mielikuvitus valloilleen.

Ryhmä lapsia pääsee mukaan Yllätysten Yöretkelle. Reissua siivittävät hauskat tehtävät, mutta myös juorut ja huhut. Missä on rikkinäinen puhelin? Entä kurkkukipuinen kirahvi? 

Lauluja ja tarinoita ystävistä, läsnäolosta sekä puhelimen käytöstä liikenteessä.

Näyttämöllä TAMKin Musiikkiteatterilinjan 1. vuosikurssi.

Aino Ojala, Benjamin Klemettinen, Eveliina Nevala, Joona Saturi, Kristian Teiss, Luukas Sihvonen, Minnie Alasimi, Nathalia Hyvärinen Kanerva, Oskari Jauhiainen, Pekko Hirvonen, Sanna Riski, Sara Soikkeli, Stella Lappalainen

Käsikirjoitus ja laulut Janne Viitaniemi

Musiikkiteatteriesityksen myötä pirkanmaalaisille lapsille tarjotaan elämyksiä ja asennekasvatusta.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo, Tampereen Sähkölaitos ja MUSTE (TAMKin musiikkiteatterilinja)

Aino Ojala, Benjamin Klemettinen, Eveliina Nevala, Joona Saturi, Kristian Teiss, Luukas Sihvonen, Minnie Alasimi, Nathalia Hyvärinen Kanerva, Pekko Hirvonen, Sanna Riski, Sara Soikkeli, Stella Lappalainen. Kuva Polina Tatarinova