Hyppää sisältöön

Säveltäjä Olli Lindholm

Olli Lindholm sävelsi elämänsä aikana monia suomalaisen populaarimusiikin klassikoita.

Aika 10.02.2024 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Kolme esiintyjää seisovat lähekkäin kuvan vasemmassa reunassa ja säveltäjä Olli Lindholm kuvan oikealla puolella nojaa kädellä kasvoihinsa.

Tietoa tapahtumasta

Liput 35 €

Mitä yhteistä on kappaleilla Särkyvää, 20 centtiä, Ihmisen poika ja Jukeboksin luona? Ne kaikki ovat Olli Lindholmin säveltämiä. Olli muistetaan persoonallisena tulkitsijana ja energisenä lavaesiintyjänä, mutta usein unohdetaan, että hän sävelsi elämänsä aikana monta suomalaisen populaarimusiikin klassikkoa. Konsertissa kuultavien laulujen sanoituksista vastaavat Ollin itsensä lisäksi Pauli Hanhiniemi, Heikki Salo ja Juice Leskinen.

Konsertissa solistina esiintyvä Markus Salo kilpaili voittoisasti Ollin joukkueessa Voice Of Finlandissa vuonna 2019. Hänen kanssaan esiintyvät Mikko Kangasjärvi ja Jari Latomaa työskentelivät Ollin kanssa vuosikymmenien ajan sekä muusikkoina että äänilevytuottajina.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18-alue Pienen salin riveillä 12–17. Riveille lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon ostamansa juoman joko ennen esitystä tai väliajalla.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Nokia Arena
  • Rock & Pop

ISKELMÄ GAALA 2024

Esiintymässä on upea kattaus maamme suosituimpia artisteja, kuten BEHM, KUUMAA, Portion Boys, Suvi Teräsniska ja Vesterinen Yhtyeineen.