Hyppää sisältöön

Scandinavian Music Group ja Vantaan viihdeorkesteri

Tyylikkään ja omintakeisen Scandinavian Music Groupin suosituimmat kappaleet kuullaan kunnianhimoisesti uudelleen sovitettuna sinfoniaorkesterille ja bändille.

Aika 25.05.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Ryhmä istuskelee yhdessä retrohenkisessä valokuvassa.

Tietoa tapahtumasta

Liput 64,90/54,90/44,90 €

Tyylikkään ja omintakeisen Scandinavian Music Groupin suosituimmat kappaleet kuullaan kunnianhimoisesti uudelleen sovitettuna sinfoniaorkesterille ja bändille.

Scandinavian Music Group työstää kirjoittamaansa musiikkia sinfoniseen muotoon entisen basistinsa ja kokeneen orkestroijan Anssi Växbyn kanssa. Yhtyeen yhdeksän levyn repertuaarista on valittu sopivimmat kappaleet tähän koko illan konserttiin unohtamatta kaikkein tunnetuimpia ja rakastetuimpia SMG-hittejä.

Konsertissa sinfoniaorkesterin mukana soittaa ja laulaa koko seitsemänhenkinen Scandinavian Music Group, mutta tällä kertaa uusien sovitusten ehdoilla ja palveluksessa. Nyt ryhmä pääseekin toteuttamaan haaveensa ja esittämään musiikkiaan suurina orkesterisovituksina Tampere-talossa Vantaan Viihdeorkesterin kanssa. Konsertin johtaa kapellimestari Eero Lehtimäki.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!
Esityksessä on K-18-alue Ison salin aitioissa A ja B. Aitioon lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.
Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Taru Sormusten herrasta kärkikolmikko kuvassa tulirenkaan sisällä ja heidän oikealla puolellaan tapahtuman nimi
/
  • Tampere-talo
  • Orkesterimusiikki
  • Sirkus
  • Teatteri

Taru Sormusten herrasta

Tervetuloa elämäsi seikkailuun, kun J. R. R. Tolkienin rakastettu klassikko muuntuu näyttämölle täysin ennennäkemättömällä tavalla.