Hyppää sisältöön

SNOOKER SHOWDOWN

Neil Robertson vastaan Mark Selby, selostajana legendaarinen snookerääni Aki Kauppinen.

Aika 07.12.2023 18.00 - 07.12.2023 18.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma on loppuunmyyty.

Tiedote 7.12.2023 klo 9.30:

Snookertähti Luca Brecel sairastunut – korvaajaksi nelinkertainen maailmanmestari Mark Selby

Viime toukokuussa maailmanmestaruuden voittanut Luca Brecel ei pysty pelaamaan Tampere-talossa torstai-iltana 7. joulukuuta 2023 järjestettävässä näytösottelussa. Hallitseva maailmanmestari joutui vetäytymään Tampereen-näytösottelusta viime hetkillä. Brecelin oli tarkoitus kohdata vuoden 2010 maailmanmestari Neil Robertson.

Ottelun järjestäjä, Suomen snookerhistorian ainoa ammattilaispelaaja Robin Hull kertoo, että Brecelin oli tarkoitus matkustaa Suomeen keskiviikkoiltana. 28-vuotias belgialainen ei pystynyt kuitenkaan matkustamaan keskiviikkona nousseen korkean kuumeen vuoksi.

Brecelin paikan torstai-illan näytösottelussa ottaa englantilaispelaaja Mark Selby. 40-vuotias Selby on snookerin nelinkertainen maailmanmestari (2014, 2016, 2017 ja 2021), kolminkertainen Masters-voittaja (2008, 2010 ja 2013) ja kaksinkertainen UK Championshipin mestari (2012 ja 2016). Hän on neljänneksi eniten major-turnauksia voittanut pelaaja snookerin historiassa.

Selbyn vastustaja, 41-vuotias Robertson on vuoden 2010 maailmanmestari ja kaksinkertainen Masters-voittaja (2012 ja 2022). Lisäksi hän on juhlinut UK Championshipin mestaruutta kolmesti (2013, 2015 ja 2020). Selby on tuoreella maailmanlistalla viidentenä ja Robertson kuudentena.

SNOOKER SHOWDOWN

Koe snookeria parhaimmillaan Tampereella, kun kaksi lajin maailmanmestaria ottaa mittaa toisistaan Tampere-talon Isossa salissa!

Jännittävän tapahtuman selostaa paikan päällä Eurosportilta ja Discovery+:lta tuttu Aki Kauppinen. Liveselostuksen kuulee televisiostakin tuttujen kuulokkeiden välityksellä, jollaisia käytetään muun muassa snookerin MM-kisoissa ja Master-turnauksissa (ei sisälly edullisimpaan peruslippuun). Kauppisen informatiivisen selostuksen myötä pääset mukaan aitoon snookertunnelmaan.

Jotta kaikilta paikoilta pääsee seuraamaan ottelua hyvin, pelin tapahtumat heijastetaan pelipöydän yläpuolella olevalle jättikankaalle

Tapahtumapaikalla on K18-alue, jonne saa ottaa mukaan Tampere-talon ravintolasta ostettuja juomia.

Tapahtuman kesto noin 3 tuntia, sisältäen väliajan.

Lisätietoja sivuilta: www.147snooker.fi

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto 147snooker

Liput

Tapahtuma on loppuunmyyty.

Peruslippu, 113 €
Permannon parhaat paikat pelipöydän lähellä, sisältää kuulokkeen.

Peruslippu, 91 €
Salipaikka (tai parveke), sisältää kuulokkeen.

Peruslippu, 83 €
Salipaikka (tai parveke), ei sisällä kuuloketta. Kuulokkeen voi ostaa tapahtumapaikalta 12 euron hintaan.

VIP-lippu, 183 €
Salin parhaat paikat näyttämölle rakennetusta katsomosta aivan pelipöydän vierestä, sisältää kuulokkeen. Meet & Greet -tapaaminen Luca Brecelin ja Neil Robertsonin kanssa heti ottelun jälkeen nimikirjoituksia ja valokuvia varten. Paikalla myös Aki Kauppinen.

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin permanto (aitiot ja parveke eivät lukeudu tähän). Lipun alueelle ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Iskelmä Gaalan esiintyvät artistit lohkoissa rivissä.
/
  • Nokia Arena
  • Rock & Pop

ISKELMÄ GAALA 2024

Esiintymässä on upea kattaus suosituimpia artisteja, kuten BEHM, KUUMAA, Juha Tapio, Anna Puu, Portion Boys, Suvi Teräsniska ja Vesterinen Yhtyeineen.