Hyppää sisältöön

Tubecon Games

Koko perheen riemukkaassa pelitapahtumassa pääsee pelaamaan itse ja ystävien kanssa sekä tapaamaan Suomen suosituimpia vaikuttajia.

Aika 06.01.2024 10.00 - 06.01.2024 10.00

TilaTampere-talo, Tampere-talo

Liput ja aikataulu

La 6.1.2024 klo 10–19
Tubecon Games 2024
Tampere-talo, Tampere

Liput

Peruslippu 42 €
Perhelippu 120 € (sisältää 4 lippua, joista vähintään 1 lipun käyttäjän tulee olla aikuinen)

Ikärajaton tapahtuma. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Liput ovat myynnissä Tampere-talon lipunmyyntikanavissa, Lippu.fissä ja Tiketissä.

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin. 

Tuotanto Tampere-talo ja Tubecon 

Tietoa tapahtumasta

Tubecon Games muuttuu yksipäiväiseksi – ostamasi lippu käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä la 6.1.2024

Tampereen Tubecon Games -pelitapahtuma uudistuu. Tapahtuma järjestetään sisällöllisistä syistä yksipäiväisenä loppiaislauantaina 6. tammikuuta 2024. Ovet aukeavat lauantaina – aikaisemmin ilmoitetun sijaan – jo klo 10, ja ohjelmaa on aina alkuiltaan saakka. Uusi sisältörikas superlauantai levittäytyy viime vuotta laajempana Tampere-talon kaikkiin kerroksiin.

Lauantaina 6.1.2024 toista kertaa Tampere-talossa järjestettävä koko perheen ikärajaton Tubecon Games -suurtapahtuma kerää yhteen innokkaita Tubecon- ja pelifaneja ympäri Suomen.

Pelivaikuttajien kiistaton kuningas Lakko vetää Ison salin lavalla oman hulvattoman show’nsa ja tapaa faneja meet & greetissä. Useita alan palkintoja kahmineen ja tv:stäkin tutun Lakon kanavilla on yhteensä yli miljoona seuraajaa.

Suosikkitubettajista mukana ovat myös Mr. Zeus, IlariPro, PAQPA, Niko ja Weksi, Namikolinx, Tinke, Siniverkkarimies ja Nedde. Loput esiintyjät ja aikataulu julkaistaan joulukuun alussa.

”Saimme etenkin perheiltä viestiä siitä, kuinka heidän on helpompi päästä loppiaisen lomien takia paikalle lauantaipäivänä. Myös ohjelmiston ja esiintyjien saatavuuden kannalta tapahtuman muuttaminen sisältörikkaaksi ja yksipäiväiseksi on oikea ratkaisu. Haluamme rakentaa lauantaista oikean superpäivän, jonka laajennetusta ja laadukkaasta sisällöstä kaikki pääsevät nauttimaan yhdessä”, Suomen Tubetapahtumat Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn kertoo.

Lippusi käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan jo ostettu lippu käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä. Loppiaisena pääset kokemaan Tampere-talossa entistä upeamman Tubecon Games -ohjelman! Huomasithan, että avaamme ovet jo aamukymmeneltä?

Ymmärrämme myös, ettei lippujen säilyttäminen ole kaikille mahdollista. Jos mieluummin vaihdat lipun arvon Tampere-talon lahjakortiksi tai haluat, että palautamme rahat, tämäkin onnistuu. 

YHDEN PÄIVÄN LIPUT (PE 5.1.2024 TAI LA 6.1.2024)

Jo ostetut yhden päivän liput perjantaille 5.1.2024 tai lauantaille 6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset yhden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

KAHDEN PÄIVÄN LIPUT (PE–LA 5.–6.1.2024)

Jo ostetut kahden päivän liput perjantaille ja lauantaille 5.–6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset kahden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

Lisäksi sinulle palautetaan lauantailipun ja kahden päivän lipun hinnan erotus. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei hyvitetä. Hae lipun hinnan erotuksen palautusta tällä lomakkeella 5.1.2024 mennessä.

LIPUN VAIHTO TAMPERE-TALON LAHJAKORTTIIN 

Jos haluat vaihtaa perjantailippusi tai kahden päivän lippusi Tampere-talon lahjakorttiin, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi. Voit myös asioida Tampere-talon palvelevassa lipunmyynnissä, jonka aukioloajat löydät täältä.

Tampere-talon lahjakortti on voimassa kaksi vuotta (24 kk) vaihtopäivästä, ja sitä voi käyttää kaikkiin Tampere-talon kulttuurituotantoihin ja palveluihin. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei hyvitetä. Hae vaihtoa 5.1.2024 mennessä.

LIPUN HINNAN PALAUTUS

Rahapalautukset perjantailipusta tai kahden päivän lipusta haetaan Lippu.fin tai Tiketin verkkopalvelun kautta riippuen siitä, kummasta kanavasta olet lippusi ostanut. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei palauteta. Hae palautusta 5.1.2024 mennessä.

KYSYMYKSIÄ?

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@tubecon.fi. Nähdään tammikuussa Tampereella!

Tubecon Games

Tubecon Games tarjoaa perheille rentoa ja hauskaa yhdessäoloa viihteellisen pelaamisen muodossa. Tampere-talo rakennetaan jälleen täyteen erilaisia mielenkiintoisia pelihuoneita sekä ohjelmistoa. Kyseessä on ikärajaton pelitapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Ohjelmisto on suunniteltu koko perheelle sopivaksi, ja tapahtuma-alueelta löydät mm. pelikonsolipelejä, tietokonepelejä sekä Suomen cooleimman Arcade-peliluolan! Mukana ovat mm. suositut Minecraft, FC24 (Fifa) Lounge ja NHL Lounge.

Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan ja haastamaan eri peleissä Suomen suosituimpia vaikuttajia. Pääset pelaamaan yksin ja yhdessä kavereiden tai perheen kanssa. Vaikuttajat odottavat jo innolla tulevaa tapahtumaa.

Osana Tubecon Games -tapahtumaa järjestetään Gran Turismo -pelin SM-finaali, jota pääset seuraamaan sekä testaamaan itse autojen ajamista. Osastolla on myös mahdollisuus haastaa kansainvälisiä huippuajajia online-pelin välityksellä!

Tapahtuman päiväkohtaisen ohjelman löydät Tubeconin nettisivuilta.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!