Hyppää sisältöön

Tuulensuun Palatsin stand up -ilta (K18)

Tuulensuun Palatsissa saa nauraa Suomen huippukoomikkojen seurassa! Illassa nähdään Kaisa Pylkkänen, Anna Rimpelä, Viivi Kuusela ja Roosa Maskonen.

Aika 12.12.2024 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Stand up koomikot vierekkäin harmaata taustaa vasten.
Kaisa Pylkkänen, Viivi Kuusela, Anna Rimpelä ja Roosa Maskonen

Tietoa tapahtumasta

Liput 32 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 25 €
Show & Dinner -liput 76,50 / 69,50 €

HUOM! Show & Dinner -lippujen myynti päättyy 3 päivää ennen esitystä, jonka jälkeen tilaukset suoraan ravintolasta: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi Peruslippujen myynti verkossa päättyy esityspäivänä kello 14.

Lippujen hinnat sisältävät vaatesäilytyksen.

Aikataulu:
Ovet avoinna klo 17 alkaen
Ruokailu klo 17.30–19
Showtime klo 19

Tuulensuun Palatsin tapahtumissa on numeroimattomat paikat. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin. Esitys on kielletty alle 18-vuotiailta.

Yli 10 hengen ryhmät voivat varata lippunsa laittamalla sähköpostia osoitteeseen ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai soittaa puh. +358 3 243 4501 (ma–pe klo 10–16).

Tuulensuun Palatsissa saa nauraa Suomen huippukoomikkojen seurassa!

Kaisa Pylkkänen
Vuoden koomikkona 2020 Jorma-palkittu Kaisa Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkisti kontrollifriikki ja epäkorrekti räävitön feministi. Kaisa on Suomen kansainvälisimpiä koomikoita, joka on esiintynyt 16 eri maassa ja skorannut sooloesityksellään neljän tähden arvioita brittikriitikoilta. Pylkkänen on nähty mm. Maikkarin Komediaklublilla, Nelosen Stand up! -ohjelmassa, Luottomies-sarjassa sekä Jim Gaffiganin lämmittelijänä. Hänen kynästään ovat syntyneet myös lukuisat TV-sarjojen käsikirjoitukset (mm. Pientä laittoa, Uutishuone, Käenpesä ja Itse valtiaat).


Anna Rimpelä
Anna Rimpelä on koomikko, joka ainutlaatuisella ilmaisutavallaan tuo esiin asioita, joita harvat sanovat ääneen. Hän on näytellyt useissa kotimaisissa tv-sarjoissa ja esiintynyt Nelosen komediaohjelmassa Stand up! Anna on vakioesiintyjä maan suurimmilla komediaklubeilla ja on myös kirjoittanut neljä kirjaa.

Viivi Kuusela
Viivi Kuusela kertoo hekumallisesta sinkkuelämästään itseironiaa säästelemättä. Sinkut löytävät jutuista itsensä ja varatut muistavat, miksi kumppania ei ehkä sittenkään kannata vaihtaa.

Roosa Maskonen
Roosa Maskonen on Vuoden stand up -tulokas 2023. Hän on kertakaikkisen hurmaava ja pidetty ihminen sekä Keuruun lahja suomalaiselle komiikalle – tai oikeastaan koko maailmalle. Lempeydellään hämäävä Roosa katsoo maailmaa ja muita ihmisiä usein ylhäältä käsin, vaikka onkin lyhyt ihminen. Oivaltavat jutut ja ihmeellinen lavakarisma ihastuttavat ja naurattavat taatusti. Tai jos eivät, niin yleisöllä on peiliin katsomisen paikka.

Tapahtuman kesto n. 2 h.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere Live

Menu

Show & Dinner -ruokailu (kala, liha tai kasvis):

Alkuun
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa (L, G vaihdettaessa leipä)
Täyteläisen kermainen keitto, tarjoillaan yrttiöljyn, juureslastujen sekä uunirapean kaurapatongin kanssa.

Pääruoaksi
Palatsin lohta (L, G)
Paahdettua kotimaista kirjolohta, kermaista hummerikastiketta, paahdettua perunaa ja parsakaalia sekä punasipulia.

TAI
Palatsin brisket (L, G)
Täydellisen kypsää häränrintaa, uunitomaattia, valkosipulipyreetä, perunagratiinia sekä mustaherukkakastiketta

TAI
Palatsin halloum (L, G)
Paistettua halloumjuustoa, paahdettua perunaa, miniluumutomaatteja, kesäkurpitsaa, yrttihummusta, paahdettuja paprikaa, piparjuuriporkkanaa, parsakaalia ja vegaanista tsatsikia sekä rapeaa maissileipää.

Makea lopetus
Palatsin appelsiininen suklaakakku ja lehtikultaa (L, G, ei sis. pähkinää)
Palatsilla loihdittua suussa sulavaa tummasuklaakakkua, raikasta vaniljamoussea, appelsiiniä sekä sesongin mukaisia marjoja ja marenkia.

Vegaaninen Show & Dinner -ruokailu:

Alkuun
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa (VE, L, G vaihdettaessa leipä, ei sis. pähkinää)
Täyteläisen kuohkea keitto, tarjoillaan yrttiöljyn, juureslastujen sekä uunirapean juurileivän kanssa.

Pääruoaksi
Palatsin tofua ja kevätkauden kasviksia (VE, L, G, ei sis. pähkinää)
Kotimaista wasabilla ja seesaminsiemenillä marinoitua tofua, paahdettua perunaa, miniluumutomaatteja, kesäkurpitsaa, yrttihummusta, paahdettuja paprikaa, piparjuuriporkkanaa, parsakaalia ja vegaanista tsatsikia sekä rapeaa maissileipää.

Makea lopetus
Appelsiinisuklaakakkua (VE, L, G, ei sis. pähkinää)
Täyteläisen suklainen ja kookoksinen raakakakku tarjoillaan appelsiinihillolla, kandeeratulla appelsiinillä ja vegaanisella vaniljamoussella.

Ruokailun lisätiedot ja muut erityisruokavalioilmoitukset:
ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

TULEVIA TAPAHTUMIA