Hyppää sisältöön

Tuulensuun Palatsin stand up -ilta (K18)

Tuulensuun Palatsissa saa nauraa Suomen huippukoomikkojen seurassa! Lavalla nähdään Tomi Haustola, Antti Haapala, Tommi Mujunen ja Arttu Järvinen.

Aika 07.12.2024 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Stand up koomikot rivissä harmata taustaa vasten.
Tomi Haustola, Tommi Mujunen, Antti Haapala ja Arttu Järvinen

Tietoa tapahtumasta

Liput 32 €
Opiselijat, eläkeläiset ja työttömät 25 €
Show & Dinner -liput 76,50 / 69,50 €

HUOM! Show & Dinner -lippujen myynti päättyy 3 päivää ennen esitystä, jonka jälkeen tilaukset suoraan ravintolasta: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi Peruslippujen myynti verkossa päättyy esityspäivänä kello 14.

Lippujen hinnat sisältävät vaatesäilytyksen.

Aikataulu:
Ovet avoinna klo 17 alkaen
Ruokailu klo 17.30–19
Showtime klo 19

Tuulensuun Palatsin tapahtumissa on numeroimattomat paikat. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin. Esitys on kielletty alle 18-vuotiailta.

Yli 10 hengen ryhmät voivat varata lippunsa laittamalla sähköpostia osoitteeseen ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai soittaa puh. +358 3 243 4501 (ma–pe klo 10–16).

Tuulensuun Palatsissa saa nauraa Suomen huippukoomikkojen seurassa!

Tomi Haustola
Tomi Haustola on stand up -koomikko, joka on tuttu mm. Nelosen Stand up! – Noin viikon Studio – ja Naurun Tasapaino -ohjelmista. Tämän lisäksi hän toiminut käsikirjoittajana useissa komediaohjelmissa. Tomi rakentaa stand up -show’nsa aina yleisön ja tilaisuuden mukaiseksi. Erityistä kiitosta Tomi on saanut ”siististä” komiikkatyylistään, joka ei sisällä alatyylisiä juttuja.

Antti Haapala

Antti Haapala painoi kaasun pohjaan jo ensimmäisellä keikallaan ja kaahasi ansaitusti ohituskaistaa pitkin kellariklubeilta isoille areenoille kolaroimatta kertaakaan! Tämä Suomikomiikan Kinder-muna paljastaa herkullisen aloituksen jälkeen aina yllätyksen ja Antin keikoilla todellisuudesta maalataan esiin hauskin mahdollinen versio. Järkkymätön lavakarisma ja lempeä pihtiote yleisön nauruhermosta ovat Antin tavaramerkkejä, eikä ote lipsu koskaan.

Tommi Mujunen

Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää. Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!

Arttu Järvinen
Arttu Järvinen on stand upin Honda Monkey. Pelkän ulkomuodon perusteella luulisi, että homma leviää jo ennen alkujaan, mutta sitten se vain lähtee toimimaan joka kerta. Artun tarkat omintakeiset havainnot ja elävästi kuvaillut nolot tilanteet saavat yleisön niin nauramaan kuin hyvälle tuulelle vielä pitkään keikan jälkeenkin. Arttu on voittanut Suomen Stand Up Clubin Vuoden tulokas 2022 -kilpailun eikä mitään muuta ikinä.

Tapahtuman kesto n. 2 h.
Muutokset mahdollisia.
Tuotanto Tampere Live

Menu

Show & Dinner -ruokailu (kala, liha tai kasvis):

Alkuun
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa (L, G vaihdettaessa leipä)
Täyteläisen kermainen keitto, tarjoillaan yrttiöljyn, juureslastujen sekä uunirapean kaurapatongin kanssa.

Pääruoaksi
Palatsin lohta (L, G)
Paahdettua kotimaista kirjolohta, kermaista hummerikastiketta, paahdettua perunaa ja parsakaalia sekä punasipulia.

TAI
Palatsin brisket (L, G)
Täydellisen kypsää häränrintaa, uunitomaattia, valkosipulipyreetä, perunagratiinia sekä mustaherukkakastiketta

TAI
Palatsin halloum (L, G)
Paistettua halloumjuustoa, paahdettua perunaa, miniluumutomaatteja, kesäkurpitsaa, yrttihummusta, paahdettuja paprikaa, piparjuuriporkkanaa, parsakaalia ja vegaanista tsatsikia sekä rapeaa maissileipää.

Makea lopetus
Palatsin appelsiininen suklaakakku ja lehtikultaa (L, G, ei sis. pähkinää)
Palatsilla loihdittua suussa sulavaa tummasuklaakakkua, raikasta vaniljamoussea, appelsiiniä sekä sesongin mukaisia marjoja ja marenkia.

Vegaaninen Show & Dinner -ruokailu:

Alkuun
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa (VE, L, G vaihdettaessa leipä, ei sis. pähkinää)
Täyteläisen kuohkea keitto, tarjoillaan yrttiöljyn, juureslastujen sekä uunirapean juurileivän kanssa.

Pääruoaksi
Palatsin tofua ja kevätkauden kasviksia (VE, L, G, ei sis. pähkinää)
Kotimaista wasabilla ja seesaminsiemenillä marinoitua tofua, paahdettua perunaa, miniluumutomaatteja, kesäkurpitsaa, yrttihummusta, paahdettuja paprikaa, piparjuuriporkkanaa, parsakaalia ja vegaanista tsatsikia sekä rapeaa maissileipää.

Makea lopetus
Appelsiinisuklaakakkua (VE, L, G, ei sis. pähkinää)
Täyteläisen suklainen ja kookoksinen raakakakku tarjoillaan appelsiinihillolla, kandeeratulla appelsiinillä ja vegaanisella vaniljamoussella.

Ruokailun lisätiedot ja muut erityisruokavalioilmoitukset:
ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

TULEVIA TAPAHTUMIA