Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää

la 29.8.2020 klo 15:00

Mimmit: Musiikki yhdistää -lastenkonsertti

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty keväältä (28.3.). Katso lisätietoja täältä.

Konsertissa lapset pääsevät oppimaan viittomia ja leikkimään mukana!

Tämä täysin uudenlainen koko perheen esteetön konserttikokemus yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat ja videoanimaatiot. Viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen tuottaa tukiviittomat jokaiseen lauluun ja viittoo mukana. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä. Siinä on mukana myös Mimmit Musapatti -tv-sarjassa, joka starttasi MTV3-kanavalla helmikuussa.

Musiikki yhdistää -konsertissa kuullaan Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Vauhdikkaissa Musapatti-lauluissa seikkaillaan dinosaurusten maailmassa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan löytöretkeilijöitä. Rallatellen päähän uppoaa niin englantia kuin siivoamista ja vaikka mitä muuta mitä Musapattien nerokkaaseen päähän mahtuu.

Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-ohjelmissa, konserteissa ja kirjoissa!

Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja ovat julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Ystävyys -albumi valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi. Levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Uusimman Musapatti-levyn Emma-ehdokkuus julkistettiin joulukuussa 2019. Musiikin lisäksi myös animaatiot ovat keränneet suurta suosiota, sillä Mimmit-animaatiosarja on myyty 40 maahan.

Esityksen kesto n. 50 minuuttia, ei väliaikaa.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 25 €
Lapset ja nuoret 20 €

Lisää Tampere-talossa