Hyppää sisältöön

Sonaatti 1

Luontoteemalla sisustettu Sonaatti 1 -tila Tampere-talon pohjakerroksessa on toimiva tila erityisesti kokouksiin ja koulutuksiin

Pinta-ala270

Kerros0

Istumapaikkoja120

Luokkatilaa100

Illalliselle100

Juhliin120

Sonaatti 1 luokkamuoto

Tampere-talon pohjakerroksesta löytyvät sisarussalit Sonaatti 1 ja Sonaatti 2. Sonaatit soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kokouksiin ja koulutuksiin, mutta taipuvat myös näyttelytilaksi ja erilaiseen toiminnalliseen ohjelmaan.

Tapahtumatila Sonaatti 1 johdattaa vierailijan luonnon äärelle – tilan seinälle on tuotu suuri Pyhäjärven järvimaisema. Kuvasarjaa täydentävät suurkuvatulosteet lumpeesta ja ulpukasta. Tuulahduksen oikeasta luonnosta tuo sammalseinä, joka on eettisesti kerätystä sammaleesta valmistettu katseenvangitsija tilassa. Seinä toimii myös tilan akustisena elementtinä.

Tilan takaosassa on pieni loungealue sohvakalustoineen ja jumppapalloineen kokouksen tauoilla rentoutumiseen tai vaikkapa ryhmätöiden tekemiseen.

Seinän takaa löytyy identtinen Sonaatti 2 -tila, johon pääsee kulkemaan tilojen väliseltä seinältä avautuvasta leveästä pariovesta. Tiloja voi käyttää vaikkapa luento- ja näyttelytilan yhdistelmänä, jolloin Tampere-talon koko pohjakerros on juuri sinun tilaisuutesi käytössä.

Puhujapönttö, jossa digitaalinen etupaneeli asiakkaan omalle materiaalille, esim. logo tai tilaisuuden ilme
puhujapöntössä kiinteä mikrofoni
Tietokone, jossa kiinteä internetyhteys
Dianvaihtaja/laserosoitin
puheenjohtajiston pöytä 2–4 hengelle, kiinteät mikrofonit
2 x Full HD -Dataprojektori ja 2 x Valkokangas, molemmissa sama näkymä
Fläppitaulu ja tusseja
Peruskalustuksena luokkamuoto.

saatavilla erikseen sovittaessa myös mm. tuolirivit, ryhmäpöydät tai diplomaattipöytä.

kaikissa tampere-talon tiloissa isoa salia lukuunottamatta toimii ilmainen wifi.