Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tuulensuun Palatsi

Tampere-talo ja sen tapahtumatoimisto Events Tampere järjestävät tapahtumia myös historiallisessa Tuulensuun Palatsissa. Tuulensuun Palatsi on mm. stand up - ja spoken word -esitysten uusi koti sekä elämyksellinen tila yritystapahtumien järjestämiseen.

Kulta-aikojensa loistoon restauroitu teatteritila on yksi Suomen hienoimmista 1920-luvun klassismia edustavista historiallisista kohteista. Tuulensuun Palatsi sopii kohtaamisten, hauskanpidon ja estradiviihteen näyttämöksi. Mieleenpainuvaan elämykseen kuuluvat myös maistuvat lähituotetut ruoka-annokset, jotka voidaan tapahtumaravintolassa rytmittää osaksi tilaisuuttasi show & dinner -tyyliin.

Stand up – ja musiikkia ja keskustelua yhdistelevien -esitysten uusi koti

Tuulensuun Palatsin lavalla nähdään Suomen eturivin esiintyjiä estradiviihteen eri genreistä rytmitettynä tarinalliseen ruokailuelämykseen, joka ammentaa vahvasti 1920-luvun nostalgiasta. Ohjelmatarjonnassa korostuvat etenkin nauruhermoja kutkuttavat stand up -keikat ja puhutteleva musiikkia ja keskustelua yhdistelevä -lavataide. Tuulensuun Palatsin uusi viihdekonsepti näkee päivänvalon keväällä 2022, ja tulevaa ohjelmistoa esiintyjineen julkaistaan vielä loppuvuodesta 2021.

Haluatko järjestää oman tapahtumasi Tuulensuun Palatsissa?

Palatsi toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä. Tilojen käyttömahdollisuudet ovat joustavat ja tilaisuuksien rytmittäminen onnistuu saliin ja lämpiöihin.

Yhteensä tiloihin mahtuu pöytien ääressä istuen noin 500 henkeä ja cocktail-tilaisuudessa jopa 700. Parhaimmillaan tilaan mahtuu jopa 875 henkeä.

Tuulensuun Palatsissa on lisäksi käytössä moderni kokous- ja esiintymistekniikka.

Uusklassismin helmi

  • Tuulensuun talo valmistui vuonna 1929 kaupunginarkkitehti Bertel Strömmerin suunnitelman pohjalta.
  • Näyttävää uusklassista tyyliä edustava rakennus oli valmistuessaan Tampereen suurin asuinkerrostalo.
  • Talon hienoimpana osana pidetyn elokuvateatterin pintakoristelusta vastasivat stukkorappari Arvid Nurhonen ja kuvanveistäjä Wäinö Rautalin. Kulta-aikanaan tila valittiin Pohjoismaiden kauneimmaksi teatteritilaksi. Elokuvatoiminta päättyi tiloissa 1991.
  • Tila restauroitiin vuosien 2006-2008 aikana mahdollisimman alkuperäiseen asuun vanhojen valokuvien ja dokumenttien avulla.

LISÄTIEDOT

Yritystapahtumia koskevat yheydenotot:

Events Tampere
Asiakkuuspäällikkö
Anne Pesonen
+358 40 905 2456
anne.pesonen@eventstampere.fi

Kulttuuritapahtumia koskevat yhteydenotot:

Ohjelmapäällikkö
Samppa Rinne
+3546 923 4402
samppa.rinne@tampere-talo.fi