Hyppää sisältöön

Bisnes & kulttuuri 2021 – Ilmoittaudu nyt!

Vuoden 2021 Bisnes & kulttuuri -seminaari järjestetään ma 25.10. kello 12- 16. Tämänvuotinen seminaari keskittyy teemaan Miten uusi alku rakennetaan. Miten kulttuurin ja yritysmaailman yhteistyötä uudelleenrakennetaan koronapandemian ja kulttuuripääkaupunkihankkeen jälkeen? Tilaisuuden puhujakattaus on vähintäänkin vaikuttava! Luvassa on teräviä havaintoja ja herätteleviä alustuksia bisneksen ja kulttuurin yhteistyön mahdollisuuksista pöytäkunnissa käytävien keskusteluiden pohjaksi. Ryhmissä keskustelua johdattelevat tuttuun tapaan pirkanmaalaiset yritys- ja julkisen hallinnon johtajat. Merja Ylä-Anttila – Mikä on muuttunut? Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila kokenut yhteiskunnallinen ja media-alan vaikuttaja, ja uutistoimitusten suvereeni ammattilainen. Ylä-Anttila on ollut vuosia median näköalapaikalla seuraamassa erilaisten ilmiöiden syntyä ja kehittymistä. Ylä-Anttilalla on vahva kokemus niin kaupallisesta kuin valtiorahoitteisesta mediasta. Hallitusammattilaisena mm. Palvelualojen työnantajat Paltan hallituksen puheenjohtajana ja Elinkeinoelämän Keskustliitto EK:n hallitusjäsenenä. Erja Lyytinen & Juho Romakkaniemi – Mitä olemme menettäneet tai saaneet? Maailman parhaiden blues-kitaristien joukkoon kuuluva Erja Lyytinen on palkittu lukuisten eri musiikkimedioiden äänestyksissä, ja on laajalti tunnettu myös oman genrensä ulkopuolella. Erja on kulkenut muusikkona pitkän tien, ja on rakentanut oman vahvan henkilöbrändinsä määrätietoisen tekemisen ja näyttöjen kautta. Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi on tunnettu politiikan monipuolisena vaikuttajana, nasevana kommentaattorina ja värikkäänä persoonana. Romakkaniemi ei välttele rohkeitakaan avauksia. Pekka Timonen – Miten uusi alku rakennetaan? Lahden kaupunginjohtaja ja Tapahtumateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Timonen on todellinen tapahtuma-alan moniottelija. Äärimmäisen kokenut yhteiskunnallinen vaikuttaja, jolla on monivuotinen kokemus tapahtumien tuottamisesta ja toteuttamisesta mm. Kaapelitehtaan toimitusjohtajana ja Suomi 100 -juhlavuoden vastaavana pääsihteerinä. Rakentaa Lahdesta merkityksellistä tapahtumakaupunkia. Tilaisuuden avaa Tampereen kaupunginvaltuuston tuore puheenjohtaja Ilmari Nurminen. Seminaarin moderaattorina toimii Tampereen kaupungin kulttuurijohtaja Juha Ahonen. Tilaisuudessa jaetaan myös Kulttuurikummien Vuoden Kummisuhde -palkinto. Palkinnon tulee jakamaan Kulttuurikummit ry:n puheenjohtaja Martti Silvennoinen.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ennen tapahtumaa voi halutessaan osallistua omakustanteiselle verkostoitumislounaalle. Ilmoittaudu nyt!

Aikataulu

11.30 Lounas (omakustanteinen) 12.00 Tilaisuuden avaus, Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ilmari Nurminen. 12.05 Vuoden Kulttuurikummi -tunnustuksen jako, Martti Silvennoinen 12.15 Merja Ylä-Anttila, Yleisradio: Mikä on muuttunut? 12.40 Pöytäkeskustelut 13.10 Pöytäkeskustelujen purku 13.25 Erja Lyytinen, blues-kitaristi & Juho Romakkaniemi, Keskuskauppakamari: Mitä olemme menettäneet tai saaneet? 13.55 Pöytäkeskustelut 14.25 Pöytäkeskustelujen purku 14.40 Iltapäiväkahvi 15.10 Pekka Timonen, Lahden kaupunginjohtaja, Tapahtumateollisuus ry:n hallituksen pj. Miten uusi alku rakennetaan? 15.30 Pöytäkeskustelut 16-16.15 Pöytäkeskustelujen purku, tilaisuuden päätös & johtopäätökset Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunki, Tampere-talo, Tampereen kauppakamari ja Kulttuurikummit.