Hyppää sisältöön

Huippumuusikoiden tähdittämä Joulurieha kiertää Suomen isoimmat konserttisalit loppuvuodesta 2024

Kolmatta kertaa järjestettävä Joulurieha-kiertue pysähtyy kahdeksalla paikkakunnalla Suomen isoimmissa konserttisaleissa 30.11.–22.12.2024. Mukana kiertueella ovat huippumuusikot Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman ja Joonas Kaikko. Konserttien ohjelmisto sisältää tuttuja joululauluja Suomesta ja ulkomailta sekä improvisaation ja yhteissoiton iloa.

Kaksi joulupaitaista mieshahmoa istuvat lahjapakettien päällä ja ilmeilevät

Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman ja Joonas Kaikko tarjoavat yleisölle joulumusiikin parhaan ilotulituksen. Jouluriehassa kuullaan säkenöivä paketti niin grooveimpia kuin herkän hartaita joululauluja Suomesta ja ulkomailta.  

Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle. Jokainen Joulurieha-konsertti on ainutlaatuinen, ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua – ja tapahtuukin! Vuonna 2024 Joulurieha-kiertue pysähtyy kahdeksalla paikkakunnalla maamme isoimmissa konserttisaleissa.  

Osmo Ikonen on suomalaisille tuttu lukuisista tv-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimi vuosia ohjelman solistina ja sovittajana. Televisioesiintymisten lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä. Lahjakas multi-instrumentalisti muistetaan myös huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä. Osmon lempiväri on jouluisen vihreä, ja joulupöydässä mies santsaa ensimmäisenä lanttulaatikkoa. 

Lenni-Kalle Taipale kuuluu Suomen työllistetyimpien muusikoiden kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa tv:ssä The Voice of Finland -housebändiä. Lisäksi Lenni-Kallen soittoa voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Lenni-Kallen suosikkijoulubiisi on muuten Oi jouluyö. 

Kitaristi Marzi Nyman on loistoesimerkki siitä monenlaisesta ja raja-aitoja kumartamattomasta muusikkoudesta, joka on tuonut suomalaiseen rytmimusiikkiin uudenlaista elinvoimaa. Vuosien varrella Nyman ei ole pelkästään vaikuttanut useissa eri eturivin yhtyeissä kitaristina, vaan hän on tehnyt paljon töitä myös televisioon ja elokuviin, säveltänyt teoksia orkestereille ja soittanut useilla eri levytyksillä. 

Monen kotimaisen tähtiartistin taustayhtyeessä vaikuttanut Joonas Kaikko lukeutuu Suomen monipuolisimpien ja teknisesti taitavimpien lyömäsoittajien joukkoon. Vuosien varrella rumpali on soittanut muiden muassa Lenni-Kalle Taipale Trion, Cheekin, Isac Elliotin ja Abreun taustalla sekä esiintynyt useissa tv-ohjelmissa. 

”Kun sanon JOU, tarkoitan sitä! Joulurieha on mitä mahtavin tapa edistää riemua muiden tunteiden ohella yleisön ja muusikoiden symbioosissa. Joulurieha tekee joulun myös meille esiintyjille”, Lenni-Kalle Taipale iloitsee tulevasta kiertueesta. 

”Meillä on ilo ja kunnia tuoda Joulurieha jälleen ihmisten sydämiin. Illan aikana irrotellaan ja improtaan juhlaan sopivalla tyylillä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!” Osmo Ikonen toivottaa. 

Joulurieha: Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale & Band 

La 30.11.2024 Kuopion Musiikkikeskus, Kuopio 
La 7.12.2024 Oulun Musiikkikeskus, Oulu 
Su 8.12.2024 Tampere-talo, Tampere 
To 12.12.2024 Verkatehdas, Hämeenlinna 
Pe 13.12.2024 Espoon kulttuurikeskus, Espoo 
Pe 20.12.2024 Sibeliustalo, Lahti 
La 21.12.2024 Konserttitalo, Turku 
Su 22.12.2024 Kulttuuritalo, Helsinki 

Konsertit alkavat klo 19 ja kestävät kaksi tuntia sisältäen yhden väliajan. Konsertit ovat ikärajattomia. Konserttikohtaisesti saleissa voi olla erillisiä K18-anniskelukatsomoita. 

Liput 42,50/39,50 €. Liput tulevat myyntiin torstaina 14. joulukuuta 2023 klo 9. Liput myy konserttikohtaisesti Lippu.fi tai Ticketmaster. Liput ja lisätiedot: joulurieha.fi 

Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä lippuvarauksensa kaikkiin kiertueen konsertteihin Tampere-talon ryhmämyynnin kautta: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. +358 3 243 4501 (ma–pe klo 10–16) 

Joulurieha-kiertueen tuottaa Tampere Live yhteistyössä Dex Viihteen kanssa. Tampere Live on Tampere-talo Oy:n aputoiminimi. 

Lisätiedot 

Marko Salo 
Pääpromoottori & ohjelmapäällikkö (pop) 
Tampere-talo Oy 
+358 3 243 4060 
marko.salo@tampere-talo.fi