Hyppää sisältöön

Tampere-talo Oy panostaa useaan liiketoiminta-alueeseen ja kasvuun – Tanja Järvensivu aloittaa liiketoimintajohtajana ja Suvi Leinonen ohjelma- ja liiketoimintajohtajana

Ihmisten tarve aitoihin kohtaamisiin ja kulttuurin pariin on pandemiavuosien jälkeen kasvanut. Tampere-talo Oy:n toiminta on voimakkaassa kasvussa ja alkava vuosi näyttää tapahtumien osalta vilkkaalta. Yrityksen johtoryhmää vahvistetaan kahdella uudella jäsenellä. Uudeksi yritysliiketoiminnasta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Tanja Järvensivu, ja promoottoriliiketoiminnasta vastaavana ohjelma- ja liiketoimintajohtajana aloittaa Suvi Leinonen.

 

Tampere-talo Oy on jo kolmen vuoden ajan toiminut kolmella eri tapahtumaliiketoiminnan alueella. Yritys operoi tällä hetkellä tapahtumapaikkoina Tampere-taloa ja Tuulensuun Palatsia sekä toimii promoottorina eli tapahtumajärjestäjänä operoimiensa paikkojen lisäksi mm. Nokia Arenalla. Tampere-talon yritystapahtumaliiketoiminta on hyvässä kasvussa Events Tampere -tapahtumatoimiston järjestäessä yritys- ja kongressitapahtumia ympäri Suomea.

Nykyisen liiketoimintajohtajan Mika Nevalaisen siirtyessä vuoden alusta Savonlinnan oopperajuhlien kaupalliseksi johtajaksi, jaetaan hänen vastuullaan olleet liiketoiminnat kahteen osaan: yrityksille suunnattuun liiketoimintaan sekä kuluttajille suunnattuun promoottoriliiketoimintaan.

Tanja Järvensivu, 44 vuotta, vastaa 9. tammikuuta alkaen liiketoimintajohtajana Tampere-talo Oy:n operointiliiketoiminnasta sekä yritys- ja kongressitapahtumien liiketoiminnasta. Järvensivu siirtyy Tampere-taloon Tampereen Messut -konsernista, missä hän on työskennellyt viimeksi PR- ja kumppanuusjohtajana ja sitä ennen mm. markkinointi- ja viestintäjohtajana. Hän on koulutukseen tradenomi Tampereen Ammattikorkeakoulusta.

Liiketoimintajohtajan vastuulla on yritysmyynnin ja tapahtumaliiketoiminnan tuloshakuinen myynnin johtaminen sekä näitä toimintoja tukevien kiinteistötekniikan, tuotannon suunnittelun ja resursoinnin sekä palveluosaston kokonaisjohtaminen tiimien esihenkilöiden tukena. Järvensivu raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Paulina Ahokkaalle.

”On suuri ilo päästä toteuttamaan reilun 20 messuvuoden jälkeen tapahtumia Tampere-talon upeiden ammattilaisten ja heidän kumppaneidensa kanssa. Sydämeni sykkii vahvasti tapahtumakaupunki Tampereen kehittämiselle, ja uusi rooli tarjoaa tähän erinomaiset edellytykset. Elämäsi tilaisuus on yrityksen strategian ydinajatus, ja juuri sellaisena näen myös tämän tehtävän.”, iloitsee Tanja Järvensivu.

”Olemme todella ylpeitä saadessamme valjastaa Tanjan osaamisen sekä intohimon Tampere-talon valtakunnallisen ja kansainvälisen kongressi- ja yritystapahtumamyynnin voimaksi. Tanja tuo yhtiöömme valtavan määrän tapahtuma-alan järeää osaamista, kiiteltyä esihenkilötyöskentelyä, tarttuvan innostuksen sekä laajan luottamustehtävienkin kautta tulevan verkoston.”, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Vahva asema monipuolisten kulttuurisisältöjen tuottajana

Suvi Leinonen, 43 vuotta, vastaa 1. tammikuuta alkaen ohjelma- ja liiketoimintajohtajana Tampere-talo Oy:n promoottoriliiketoiminnasta eli kuluttajille suunnatuista kulttuurisisällöistä sekä yleishyödyllisestä taidetoiminnasta. Leinonen on työskennellyt Tampere-talossa vuodesta 2008 ja hän siirtyy uuteen rooliin Tampere-talon ohjelmapäällikön tehtävästä. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Paulina Ahokkaalle.

”Tampere-talon kasvuun vahvasti vaikuttaneena ja yhtiössämme jo merkittävän uran tehneenä Suvi nauttii yhtiömme sisällä ja laajasti toimialalla niin Suomessa kuin kansainvälisestikin erittäin vahvaa luottamusta sekä kunnioitusta. On hienoa, että meidän on mahdollista kasvattaa Suvin roolia promoottoriliiketoiminnan kokonaisvastuulla.”, Paulina Ahokas sanoo.

Tampere-talon yleishyödyllinen taidetoiminta pitää sisällään muun muassa Tampereen oopperan tuotantoja, tanssi-, baletti- ja orkesterivierailuja sekä esittävän taiteen uusia konsepteja. Yleishyödyllisen taidetoiminnan lisäksi ohjelma- ja liiketoimintajohtaja vastaa yrityksen markkinaehtoisesta populaarikulttuurin toiminnasta ja sisällöistä yhdessä ohjelmatoimiston tiimin kanssa.

”Tampere-talolla on vahva asema monipuolisten elämysten tuottajana ja tapahtumapaikkana. Tulemme tulevaisuudessakin panostamaan monipuolisuuteen ja laadukkuuteen sekä tekemään uusia avauksia myös tuotannoissa Tampere-talon kiinteistön ulkopuolella.”, kertoo Suvi Leinonen.

Johtoryhmän uusien nimitysten lisäksi Tampere-talo vahvistaa tiimejä muutamilla uusilla työnkuvilla. Näistä vahvistuksista Sirpa Rytkönen aloittaa Events Tampere-tapahtumayksikössä tapahtumasuunnittelijana 2. tammikuuta.

Vuoden 2023 alusta Tampere-talon johtoryhmään kuuluvat lisäksi kiinteistö-, turvallisuus- ja vastuullisuuspäällikkö Marko Koivisto, talousjohtaja Heidi Rehakka, HR- ja kehitysjohtaja Heidi Tapaninaho-Pitkänen sekä markkinointi- ja viestintäjohtaja Tiia Välimäki.