Hyppää sisältöön

Tampere-talo saa uuden pääpromoottorin Helsingistä – Marko Salo aloittaa tehtävässään elokuussa

Tapahtuma-alan yritys Tampere-talo Oy:n uudeksi pääpromoottoriksi ja ohjelmapäälliköksi on nimitetty Marko Salo. Salo siirtyy Tampereelle Helsingistä, missä hän on viimeksi työskennellyt Nelonen Media Liven tapahtumatuotannossa Head of Production -nimikkeellä ja sitä ennen monipuolisissa tuottajan työtehtävissä.

Marko Salo, 33 vuotta, vastaa 28. elokuuta alkaen Tampere-talon populaarikulttuurin ohjelmiston linjasta yhdessä ohjelma- ja liiketoimintajohtajan kanssa sekä tuottaa tapahtumia myös itse. Uuden pääpromoottorin johdolla Tampere-talo vahvistaa populaarikulttuurin asemaa ohjelmistossaan. Monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto sekä uudet konseptit varmistavat sen, että yleisö pääsee jatkossakin nauttimaan suosituista viihde-esiintyjistä, konserteista, teatteriesityksistä ja tapahtumista. 

Salolla on vahvat näytöt tapahtumatuottamisesta sekä musiikkialasta erityisesti populaarimusiikin puolelta, sillä Nelonen Media Liven monipuolisten tapahtumatuotannon työtehtävien lisäksi hän on työskennellyt Sony Music Finlandilla sekä tuottanut usean vuoden ajan rovaniemeläistä Simerock-festivaalia. Myös Tampere on aiemmin käynyt Salolle tapahtumakaupunkina tutuksi, sillä hän tuottanut kaupunkiin viime vuosina muun muassa Juha Tapion Ratinan stadionkonserttia ja Maagikot-kiertuetta Tampere-taloon.

”Olen innoissani aloittamassa työt eteenpäin menevässä tapahtuma-alan yrityksessä. Ihailen sitä, kuinka Tampere-talon toimintaa on vankasti laajennettu uusiin tapahtumatiloihin esimerkiksi Iskelmä Gaalan ja Lumikuningatar-jääbaletin myötä. Haluan oppia uutta, kunnioittaa yrityksen arvokasta menneisyyttä ja samaan aikaan mahdollistaa myös uuden syntymistä. Uskon, että yhteisvoimin tamperetalolaisten ja yhteistyökumppaniemme kanssa teemme koko Tampereesta Suomen johtavan tapahtumakaupungin”, Marko Salo kertoo.

Tampere-talon pääpromoottorin ja ohjelmapäällikön työtehtävä kiinnosti kymmeniä kokeneita tapahtuma-alan ammattilaisia.

”Monipuolinen ympärivuotinen ohjelmisto on aina ollut yksi tapahtumayrityksemme kulmakivistä. Toivotamme Markon sekä hänen vahvan ja innovatiivisen osaamisensa sydämellisesti tervetulleeksi kehittämään ja vahvistamaan kanssamme kansainvälistä ja kotimaista populaarikulttuurin tapahtumasektoria toiminnassamme”, Tampere-talon ohjelma- ja liiketoimintajohtaja Suvi Leinonen kertoo.