Hyppää sisältöön

Tampereen Oopperan kuoro etsii uusia laulajia

Tampereen Oopperan kuoro hakee uusia laulajia riveihinsä. Ilmoittaudu koelauluun perjantaihin 25.8.2023 mennessä. Tampereen Oopperan ensi kevään suurtuotanto on Giuseppe Verdin La Traviata.

Tampereen Oopperan kuoro esiintyy vuosittain Tampereen Oopperan tuotannoissa.
Kuva on kevään 2020 Carmen-oopperasta.

Tampereen Oopperan koelaulutilaisuudet järjestetään Tampere-talossa:

  • Su 3.9.2023 (klo 15 alkaen Isossa salissa)
  • Su 10.9.2023 (kellonaika ja paikka tarkentuvat myöhemmin)

Ilmoittaudu koelauluun perjantaihin 25.8.2023 mennessä täällä.

​Koelaulussa tulee esittää omalle äänelle mahdollisimman hyvin sopiva laulu, joka antaa riittävän monipuolisen kuvan laulajan äänityypistä, äänialasta, musikaalisuudesta ja yleisestä esitystaidosta. Laulun tai sen osan tulee olla pituudeltaan n. 2–4 minuuttia.

Lähetä skannatut nuotit pianistia varten ilmoittautumisesi yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: tuulielina.kallio@gmail.com

Myös oman pianistin käyttö on koelauluissa mahdollista. Lähetä mahdolliset kysymykset ja peruutukset osoitteeseen: kuorokoordinaattori@tampere-talo.fi

Lue lisää tulevasta La Traviata -oopperasta täällä.

Tampereen Oopperan kuoro

Tampereen Oopperan kuoro on 90 laulajan kokoonpano, joka on toiminut nykyisessä muodossaan Heikki Liimolan johtamana vuodesta 1990 lähtien. Kuoro esiintyy vuosittain Tampereen Oopperan produktioissa kotinäyttämönään Tampere-talon Iso sali. Kuoro on kunnostautunut oopperarepertuaarin keskeisen ohjelmiston, kuten Mozartin, Tšaikovskin, Verdin, Wagnerin ja Puccinin lisäksi myös modernien teosten, kuten Dallapiccolan Vanki ja Kokkosen Viimeiset kiusaukset, esittämisessä.