Hyppää sisältöön

Tubecon Games 2024 muuttuu yksipäiväiseksi – Lakko Show ja Meet & Greet täydentää superlauantain ohjelmiston

Tampereen Tubecon Games -pelitapahtuma uudistuu. Tapahtuma järjestetään sisällöllisistä syistä yksipäiväisenä loppiaislauantaina 6. tammikuuta 2024. Ovet aukeavat lauantaina aikaisemmin ilmoitetun sijaan jo klo 10, ja ohjelmaa on aina alkuiltaan saakka. Uusi sisältörikas superlauantai levittäytyy viime vuotta laajempana Tampere-talon kaikkiin kerroksiin.

Lauantaina 6.1.2024 toista kertaa Tampere-talossa järjestettävä Tubecon Games -suurtapahtuma kerää yhteen innokkaita Tubecon- ja pelifaneja ympäri Suomen. Koko perheen ikärajaton tapahtuma kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat somevaikuttajat. Tapahtuman tuottavat Suomen Tubetapahtumat Oy ja Tampere-talo Oy.

Tubecon Games on julkaissut uusia esiintyjiä. Pelivaikuttajien kiistaton kuningas Lakko vetää Ison salin lavalla oman hulvattoman show’nsa ja tapaa faneja meet & greetissä. Useita alan palkintoja kahmineen ja tv:stäkin tutun Lakon kanavilla on yhteensä yli miljoona seuraajaa. Suosikkitubettajista mukana ovat myös Mr. Zeus, IlariPro, PAQPA, Niko ja Weksi, Namikolinx, Tinke, Siniverkkarimies ja Nedde. Loput esiintyjät ja aikataulu julkaistaan joulukuun alussa.

”Saimme etenkin perheiltä viestiä siitä, kuinka heidän on helpompi päästä loppiaisen lomien takia paikalle lauantaipäivänä. Myös ohjelmiston ja esiintyjien saatavuuden kannalta tapahtuman muuttaminen sisältörikkaaksi ja yksipäiväiseksi on oikea ratkaisu. Haluamme rakentaa lauantaista oikean superpäivän, jonka laajennetusta ja laadukkaasta sisällöstä kaikki pääsevät nauttimaan yhdessä”, Suomen Tubetapahtumat Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn kertoo.

Tubecon Games on täynnä erilaista ohjelmaa ja mukaansatempaavaa sisältöä. Tapahtumasta löytyy myös paljon erilaisia pelihuoneita, joista löytyy suuri valikoima pelikonsoli-, tietokone- ja muita mukaansatempaavia pelejä. Kaikki pelit ovat kävijöiden vapaassa käytössä. Kävijät voivat osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin vaikuttajia vastaan, tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin sekä seurata omien idolien pelaamista.

Perjantaipäivälle 5.1.2024 ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Myös kahden päivän liput käyvät sellaisenaan uutena päivänä, ja asiakkaalle palautetaan lauantailipun ja kahden päivän lipun hinnan erotus. Jos uusi ajankohta ei sovi, asiakas voi vaihtaa liput Tampere-talon lahjakorttiin tai hakea lippurahoja takaisin 5. tammikuuta 2024 mennessä. Lipun ostaneet asiakkaat kontaktoidaan sähköpostitse, ja päivitetyt toimintaohjeet ilmoitetaan tapahtuman verkkosivulla.

Lisätiedot

Jan Grehn
Toimitusjohtaja
Suomen Tubetapahtumat Oy
Puh. +358 50 490 3069
jan@tubecon.fi