Hyppää sisältöön

Tampere-talon kilpailut ja arvonnat

Tampere-talo Shop, Muumimuseo

Tältä sivulta löydät Tampere-talon käynnissä olevat sosiaalisen median kilpailut ja arvonnat osallistumisohjeineen ja sääntöineen.

Arvonnan nimi

Kokouspisteen messut

Osallistumisaika

5.2.2024 Kokouspisteen messujen ajan.

Järjestäjä

Talo Events Oy

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Arvontaan osallistutaan jättämällä yhteystiedot osastopaikalta löytyvän QR-koodin takaa löytyvälle Forms-kaavakkeelle. Voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Tampere-talo-konsernin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan sähköpostitse voittajalle. Jos voittaja ei ota yhteyttä Järjestäjään kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Poikkeuksena tietosuojaan henkilötietoja (mm. nimi ja sähköpostiosoite) luovutetaan asiakassuhteen viestinnän ja markkinoinnin hoitamiseen Courtyard by Marriott Tampere Citylle. 

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Tampereella 1.2.2024

Talo Events Oy

Arvonnan nimi

Joulupuuro-arvonta

Osallistumisaika

13.12.2023

Järjestäjä

Tampere-talo Oy, Noho Partners, Tampere Filharmonia, Muumimuseo ja Courtyard by Marriott Tampere City

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Järjestämme Joulupuuro-tapahtuman kutsuvieraille arvonnan.

Arvomme kaikkien vastanneiden ja uutiskirjeiden tilanneiden kesken seuraavat palkinnot:

  • Vapaaliput Muumimuseoon (2kpl)
  • Liput Tampereen Oopperan La Traviata -oopperaan (2kpl, arvo 212 €)
  • Lahjakortti Courtyard by Marriott Tampere City -hotelliin:  Green Choice Deluxe kahdelle, yhdeksi yöksi, sisältää aamiaisen (arvo 160 €)
  • NoHo Partnersin lahjakortti (arvo €)
  • Tampere Filharmonian tuotteita (arvo €)

Voitosta ilmoittaminen

Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti 19.12.2023 mennessä. Jos voittaja ei ota yhteyttä Järjestäjään kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Tampereella 12.12.2023

Tampere-talo Oy

Arvonnan nimi

Ehdota elokuvia Tuulensuun Palatsin Leffabrunsseille ja -illallisille (Facebook ja Instagram)

Osallistumisaika

4.–10.11.2023 klo 12.00

Järjestäjä

Tampere-talo Oy

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Mitä elokuvia sinä haluaisit nähdä Tuulensuun Palatsin Leffabrunsseilla tai -illallisilla keväällä 2024? Ehdota elokuvaa ja voit voittaa liput kahdelle!

Arvomme kahden (2) hengen lippupaketin voittajan valitsemalle Tuulensuun Palatsin Leffabrunssille tai Leffaillalliselle keväällä 2024.

Arvontaan osallistutaan Tampere-talon ja/tai Tuulensuun Palatsin Facebookissa ja/tai Instagramissa kommentoimalla arvontajulkaisua. Voittaja arvotaan kaikkien kommentoineiden kesken. Tampere-talo Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Palkinnon arvo on 59 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvontaan voi osallistua perjantaihin 10.11.2023 klo 12 asti.

Facebookissa ja Instagramissa on liikkeellä paljon valearvontoja. Huomioithan, että me emme ikinä pyydä sinua klikkaamaan mitään linkkejä tms.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan kommentoimalla voittajakommenttia Facebookissa tai Instagramissa. Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Järjestäjään Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Jos voittaja ei ota yhteyttä Järjestäjään kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Tampere-talolle palkinnon toimittamista varten. Tampere-talo ei luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Tampereella 4.11.2023

Tampere-talo Oy