Hyppää sisältöön

Tampere-talon kilpailut ja arvonnat

Tampere-talo Shop, Muumimuseo

Tältä sivulta löydät Tampere-talon käynnissä olevat sosiaalisen median kilpailut ja arvonnat osallistumisohjeineen ja sääntöineen.

Kilpailun nimi

Joulukalenteri 2022

Osallistumisaika

1.-26.12.2022

Järjestäjä

Tampere-talo Oy

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Arvomme joulukuussa 2022 erilaisia palkintoja Tampere-talon tapahtumiin, Tampere-talon palveluihin ja yhteistyökumppaneiden palveluihin. Katso kunkin arvonnan palkinnot ja lisätiedot kyseisen päivän Facebook tai Instagram päivityksestä. Tampere-talo Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan kommentoimalla voittajakommenttia Facebookissa ja/tai Instagramissa. Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Tampere-talon markkinointiin yksityisviestillä. Jos voittaja ei ota Tampere-taloon yhteyttä kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Tampere-talolla ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Tampere-talolle palkinnon toimittamista varten. Tampere-talo ei luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Tampereella 30.11.2022

Tampere-talo Oy