Hyppää sisältöön

Tampere-talon kilpailut ja arvonnat

Tampere-talo Shop, Muumimuseo

Tältä sivulta löydät Tampere-talon käynnissä olevat sosiaalisen median kilpailut ja arvonnat osallistumisohjeineen ja sääntöineen.

Arvonnan nimi

10 000 seuraajaa Instagramissa -arvonta (Tampere-talon Facebook ja Instagram)

Osallistumisaika

19.–24.6.2024 klo 12.00

Järjestäjä

Tampere-talo Oy

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Tampere-talo on lähellä 10 000 Instagram-seuraajan virstanpylvästä! Haluamme juhlistaa sitä jo nyt ja katsoa, saavutetaanko huima 10K ennen kuin Tampere-talon odotettu John Howen taidetta: Matka J.R.R. Tolkienin maailmaan -kesänäyttely avautuu heinäkuussa.

Arvomme kaksi (2) Tampere-talon kesänäyttelyn perhelippupakettia kaikkien kilpailupostausta Facebookissa ja Instagramissa kommentoineiden kesken. Lippupaketti sisältää liput kahdelle aikuiselle ja 2–4 lapselle, ja vierailupäivän voittajat saavat valita itse. Kesänäyttely on avoinna Tampere-talossa 6.7.–18.8.2024.

Arvontaan osallistutaan Tampere-talon Facebookissa ja/tai Instagramissa kommentoimalla arvontajulkaisua. Voittaja arvotaan kaikkien kommentoineiden kesken. Tampere-talo Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Yhden palkintopaketin arvo on 70 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvontaan voi osallistua maanantaihin 24.6.2024 klo 12 asti.

Facebookissa ja Instagramissa on liikkeellä paljon valearvontoja. Huomioithan, että me emme ikinä pyydä sinua klikkaamaan mitään linkkejä tms.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan kommentoimalla voittajakommenttia Facebookissa tai Instagramissa. Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Järjestäjään Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Jos voittaja ei ota yhteyttä Järjestäjään kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Tampere-talolle palkinnon toimittamista varten. Tampere-talo ei luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Tampereella 19.6.2024

Tampere-talo Oy