Hyppää sisältöön

Tampere-talon kilpailut ja arvonnat

Tampere-talo Shop, Muumimuseo

Tältä sivulta löydät Tampere-talon käynnissä olevat sosiaalisen median kilpailut ja arvonnat osallistumisohjeineen ja sääntöineen.

Kilpailun nimi

Aira-musikaaii, Facebook ja Instagram

Osallistumisaika

27.2.-3.3.2023

Järjestäjä

Tampere-talo Oy

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Arvomme 2 x 2 lippua (arvo 2 x 45 €) Aira-musikaaliin Tampere-talon Isossa salissa ti 7.3.2023. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Aira-musikaalin arpajaisjulkaisua. Palkintoliput voi lunastaa vain täysi-ikäinen (18v) henkilö. Lippuja ei voi vaihtaa rahaksi. Tampere-talo Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Arvontaan voi osallistua pe 3.3.2023 klo 12 asti.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan kommentoimalla voittajakommenttia Facebookissa/instagramissa (1 voittaja per kanava). Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Tampere-talon markkinointiin yksityisviestillä. Jos voittaja ei ota Tampere-taloon yhteyttä kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Tampere-talolla ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Tampere-talolle palkinnon toimittamista varten. Tampere-talo ei luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Tampereella 27.2.2023

Tampere-talo Oy