Hyppää sisältöön

Tampere-talon kilpailut ja arvonnat

Tampere-talo Shop, Muumimuseo

Tältä sivulta löydät Tampere-talon käynnissä olevat sosiaalisen median kilpailut ja arvonnat osallistumisohjeineen ja sääntöineen.

Kilpailun nimi

Ehdotuksia kesän 2023 näyttelyiksi -arvonta Facebookissa ja Instagramissa

Osallistumisaika

Sunnuntaista torstaihin 31.7.–4.8.2022 klo 12 asti

Järjestäjä

Tampere-talo Oy

Palkinto, osallistuminen ja voittajan valinta

Arvomme to 4.8.2022 kaksi 50 euron elämyslahjakorttia Tampere-taloon. Ensimmäinen lahjakortti arvotaan kaikkien arvontajulkaisua kommentoineiden kesken Facebookissa ja toinen Instagramissa. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvontajulkaisua Facebookissa ja/tai Instagramissa. Tampere-talo Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan kommentoimalla voittajakommenttia Facebookissa ja/tai Instagramissa. Voittajan tulee ilmoittamisen jälkeen ottaa itse yhteyttä Tampere-talon markkinointiin yksityisviestillä. Jos voittaja ei ota Tampere-taloon yhteyttä kolmen (3) arkipäivän kuluessa, palkinto katsotaan lunastamatta jätetyksi, eikä Tampere-talolla ole velvollisuutta toimittaa sitä.

Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Tampere-talolle palkinnon toimittamista varten. Tampere-talo ei luovuta yhteystietoja kolmannelle osapuolelle.

Tampere-talon tietosuoja- ja asiakasrekisterit

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Tampereella 31.7.2022

Tampere-talo Oy