Hyppää sisältöön

Sorsapuistosali

Sorsapuistosali on Tampere-talon tiloista monikäyttöisin. Gaalaillallisista klubikeikkoihin, seminaareista näyttelyihin, täällä onnistuu kaikki!

Pinta-ala1320

Kerros1

Istumapaikkoja700

Luokkatilaa340

Illalliselle660

Juhliin1000

Sorsapuistosali katettuna pitkillä illallistpöydillä

Sorsapuistosali on todellinen tapahtumien monitoimitila! Sorsapuistosalissa järjestetään gaalaillallisia, juhlia, messuja, näyttelyitä, klubikeikkoja, lastentapahtumia, lanseeraustilaisuuksia, kokouksia, kilpailuja ja erilaisia ryhmäruokailuja.

Tuoliriveissä tilaan mahtuu 700 paikkaa, joten tänne sopii suurempikin seminaari. Pitkiin pöytiin katettuna Sorsapuistosalin ns. korkeassa osassa mahtuu ruokailemaan 550 henkilöä, ja kun käyttöön otetaan myös matala osa, saadaan paikat jopa 650 henkilölle! Cocktail-tilaisuus, klubikeikka tai muu seisova tilaisuus onnistuu jopa 1 000 henkilölle.

Salin seinustoja kiertää tummansininen, juhlava samettiverho, joka voidaan valaista tilaisuuden sävyin. Valaistusta täydentävät liikkuvat valot, kuviovalaisu ja kattokruunut, joiden värit ovat valittavissa tilaisuuden teeman tai järjestäjän brändivärien mukaan. Salin kapeassa päässä on iso esiintymislava, joka voidaan tarvittaessa myös siirtää tai purkaa.

Tilassa on suuri nosto-ovi, joten myös isojen näyttely- ja muiden rakenteiden kuljetus tai vaikkapa ison ajoneuvon sisäänajo ja lanseeraus on vaivatonta!

Lisää kuvia erilaisista toteutuksista Sorsapuistosalissa löydät kuvapankistamme.

Sorsapuistosali taipuu moneksi, ja esimerkiksi noin 500 henkilön koulutustilaisuuteemme tila oli kuin tehty. Tampere-talon kanssa oli saumatonta tehdä yhteistyötä: toiveisiin vastattiin, ja kokonaisuus oli helppo koota. Lounas- sekä kahvitarjoilut keräsivät kiitosta.

Asiakas huhtikuussa 2023

esiintymislava 6 x 8 metriä salin kapeassa päässä
PUHUJAPÖNTTÖ, JOSSA DIGITAALINEN ETUPANEELI ASIAKKAAN OMALLE MATERIAALILLE, ESIM. LOGO TAI TILAISUUDEN ILME
PUHUJAPÖNTÖSSÄ KIINTEÄ MIKROFONI
TIETOKONE, JOSSA KIINTEÄ INTERNETYHTEYS
DIANVAIHTAJA/LASEROSOITIN
PUHEENJOHTAJISTON PÖYTÄ 2–4 HENGELLE, KIINTEÄT MIKROFONIT
2 X FULL HD -DATAPROJEKTORI JA 2 X VALKOKANGAS, MOLEMMISSA SAMA NÄKYMÄ.

kaikissa tampere-talon tiloissa isoa salia lukuunottamatta toimii ilmainen wifi.

Tilassa erinomaiset tekniset valmiudet näyttäviinkin toteutuksiin, kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!