Hyppää sisältöön

BLUE MAN GROUP: BLUEVOLUTION WORLD TOUR

Komediaa, musiikkia ja yllätyksiä yhdistelevä maailmanlaajuinen viihdeilmiö esiintyy Tampere-talossa syyslomalla.

Aika 20.10.2023 19.00 - 22.10.2023 14.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Kolme sinipäistä miestä tuijottavat eteenpäin, taustalla naisrumpalin hahmo.

Tietoa tapahtumasta

Esitykset ja liput

Pe 20.10. klo 19
La 21.10. klo 14
La 21.10. klo 18
Su 22.10. klo 14

Aikuisten liput 79/69/59 €, Splash Zone -liput 89 €
Lasten ja nuorten (16-v. asti) liput 59/49/39 €, Splash Zone -liput 69 €

Esitys kestää n. 1 h 40 min. Ei väliaikaa. Esitystä suositellaan 6-vuotiaasta ylöspäin.

Esitys sisältää vilkkuvaa ja värillistä valoa sekä voimakkaita ääniä.

Esityksessä on käytössä Splash Zone -lisäkatsomo.

Palkittu Blue Man Group tekee paluun Tampere-taloon syksyllä 2023

Vuonna 2019 Suomessa ensimmäisen kerran ihastuttanut Blue Man Group palaa Tampere-taloon parhaaseen syysloma-aikaan. Ryhmän Bluevolution World Tour -esityksessä yleisö saa rokata, nauraa ja juhlia, kun kolme sinistä ja kaljua hahmoa tutkivat maailmaa ja löytävät siitä musiikkia, komediaa ja yllätyksiä.

New Yorkissa vuonna 1991 alkunsa saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi. Ryhmän palkitut esitykset vetoavat monenikäisiin katsojiin. Bluevolution World Tour esittelee klassisia Blue Man Group -suosikkinumeroita sekä upouutta sisältöä, kuten uuden ”The Rockstar” -naishahmon. Sähäkän sinitukkainen ja eksentrinen ”The Rockstar” toimii illan shamaanisena seremoniamestarina ja korvaa perinteisen bändin multi-instrumentaalisilla taidoillaan.

Komediaa, musiikkia ja sanatonta viestintää yhdistelevä Blue Man Group on maailmanlaajuinen viihdeilmiö, jonka värikkäät esitykset ovat keränneet yli 35 miljoonaa katsojaa ympäri maailman. Esityksissä ei puhuta, joten kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet voivat nauttia kokemuksesta. Esitykset ovatkin tunnettuja siitä, että niissä voi tapahtua melkein mitä tahansa!

Koe parhaat bileet Splash Zonella

Ison salin lisäkatsomo, eli permannon parhaat paikat, on kokonaan Splash Zone -aluetta. Tätä lähemmäs et pääse maailmankuulua show’ta, joten varmista seurueellesi hauskimmat bileet Splash Zonella!

Splash Zone -paikoilla istuville jaetaan sadeviitat, sillä villin show’n aikana paikolle saattaa roiskua lavalta vettä tai muuta materiaalia. Kaikki esityksessä käytettävät materiaalit lähtevät pesussa pois, mutta suosittelemme Splash Zone -yleisöä käyttämään sadeviittoja ja valitsemaan ylle sellaiset vaatteet, jotka eivät vaadi kuivapesua.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!